Beta hcg sonucum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Degerin gayet guzel artmis maşallahdegerinle ilgili sorun yok bence kesede kalp atisida degisiyor benim hamilekigimde dedigin gibi 5 haftada gittim keseyi gkrdu bebek gorunuyir dedi 4 farkli ultrasona soktu kalp atisi alamadim saglikli degil haftaya sonlandiralim dedi gitmedim 6+2 de baska bi kadin dogumun aciline gittim orada duydum cok sukur suan 4 yasinda ikizlerim var elhamdullillah kalbini ferah tut kotuyu cagirma 6. Haftada git 6+2 6+3 gibi git hem keseyi hem kalp atisini duy
Teşekkür ediyorum ikiz olma ihtimali belli oluyor mu peki şimdiden

Kızlar merhaba sonucuma bakarmısınız? Bence gebelik yok tamam ama benim aklıma takılan
2. Resimde üst sınır yazması ne anlama geliyor ilk defa gördüm bunu yardımcı olabilecek biri
var mı ? Birde referans aralığımı anlamadım 0.2 den başlıyor ?
Sonucum : 0.220 yükselirmi dersiniz ?
Adetim bitikten 14 gün sonra yaptırmış oldum bu aralarda da yumurtlama günlerimi değerlendirdim Yumurtlama günümün son haftasıydı ,düzenli bir ilişkide oldu aslında 2. Adetime daha var aslında o geçer se yaptıracaktım testi ama sağ kasığımda ağrım çok diye gittim Doktora lakin bu sonucu görünce bir umut işte ne bilim olurmu acaba dedim tekrar doktora gitmeye de karar verdim ama daha randevuma var merakta kaldım 🤲🏻🤦🏼‍♀️

Bu na cevabı olan var mı acaba 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X