Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim 25.2 çıktı bana da 2 gün sonraki değere bakalık gebelik var ama erken gebelik dedi 2 gün sonra 2 katına çıkar umarım allahım kucağına almayı nasip etsin
12. gün değerim canım sen sıkma kendini rahatla biraz ben senden daha kötü bi sonuçla senin kadar yıkılmadım ben olumsuza hazırladım çünkü kendimi sonra yükseldi değerlerim
arkadaşlar 12. gün sonucum 27 çıktı. sonucu düşük çıkıp sonradan yükselenler oldu mu aranızda ? doktor fazla ümitlenme iki gün sonraki sonuca göre karar vereceğiz dedi. buna benzer sonuçlar yaşayanlar varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum. şimdiden teşekkürler....
hersey gönlunce olsun canım benım dualrım senınle
cellist canım inşşş değerin güzel katlanıp yükselir meleğine kavuşursun hayırlısıyla inşşş..
kizlar bende tam sevinemeyenlerdenim 12 gun 55 cikti . yarin tekrar test olcam. o kadar heycanliyim ki . halen daha dinlenme asamasindayim . belki tutar diye.dr.um evet suan hamilesin ama cok heveslenme dedi .ve butun umudumu benden camdi . tek umut veren yinede esim oldu. onu oksuyor seviyor . bende arasira konusuyorum. birde arasira bir agri giriyor.sanirim stresten onunla konusup oksayinca agrim geciyor garip ve komik degil mi ?