Beta hcg sonucuma bakarmisiniz?

masal baran miran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
62
38
3
26
Kızlar ben 1 Eylül'de beta ve rutin kan verdim sağlık ocağında çıkmamıştı . Diğer kan değerleri çıktı o çıkmadı calismalisi gerekiyormuş doktor tekrar ver dedi 3 Eylül de tekrar verdim sonuç baktım bugün 2 tane sonuç gösteriyor bu ne demek acaba bir tanesi önceki sonuç mu acaba ? Başına gelen varmı böyle ?
IMG_20250904_193918.webp

Kızlar ben 1 Eylül'de beta ve rutin kan verdim sağlık ocağında çıkmamıştı . Diğer kan değerleri çıktı o çıkmadı calismalisi gerekiyormuş doktor tekrar ver dedi 3 Eylül de tekrar verdim sonuç baktım bugün 2 tane sonuç gösteriyor bu ne demek acaba bir tanesi önceki sonuç mu acaba ? Başına gelen varmı böyle ?Eki Görüntüle 3640294
Bi tanesi 1 eylüldeki testindir canım aynı gün bakıldıysa ondan öyle yazmışlardır maşallah çok güzel sonucum sağlıkla ilerlesin İnşallaj 🌸🌸🌸

Bi tanesi 1 eylüldeki testindir canım aynı gün bakıldıysa ondan öyle yazmışlardır maşallah çok güzel sonucum sağlıkla ilerlesin İnşallaj 🌸🌸🌸
Kızlar ben 1 Eylül'de beta ve rutin kan verdim sağlık ocağında çıkmamıştı . Diğer kan değerleri çıktı o çıkmadı calismalisi gerekiyormuş doktor tekrar ver dedi 3 Eylül de tekrar verdim sonuç baktım bugün 2 tane sonuç gösteriyor bu ne demek acaba bir tanesi önceki sonuç mu acaba ? Başına gelen varmı böyle ?Eki Görüntüle 3640294
Evet canım biri daha önceki 1 Eylül'deki kan tahlilin

Back
X