Beta HCG sonucumu anlayamadım

esrasogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
40
5
36
25
Merhaba arkadaşlar benim adetim bugün itibariyle tam dört gün gecikti. dün verdiğim kan sonucuna göre beta HCG sonucum böyle. Sizce gebelik var mı. Eğer gebelik olsaydı adet gecikmesinden dolayı kesin belli olurdu değil mi?
4cdf42a4-0b16-4392-a8fc-cc27ec1c2e71.webp

Sonuç 5den kucukse negatif. Fakat geç yumurtlamadan dolayi bazen beta hcg yaniltici olabiliyor. Iciniz rahat etmesi adina 2 gun sonra bir test daha yaptirabilirsiniz. Cunku pozitifse eger 2 gunde bir sonuc 2 katina cikmali.

Sonuç 5den kucukse negatif. Fakat geç yumurtlamadan dolayi bazen beta hcg yaniltici olabiliyor. Iciniz rahat etmesi adina 2 gun sonra bir test daha yaptirabilirsiniz. Cunku pozitifse eger 2 gunde bir sonuc 2 katina cikmali.
teşekkürler doktorum adet sökücü ilaç verdi. onu kullanıyorum.

Neden 10 gün tamamlamadan veriyor. Siz biraz daha bekleyin. Sizin sonucunuz sınırda çıkmış. 2 gün sonra yine tekrarlayın eyer yükselme yoksa ilacı içersiniz.
Sinirda cikmamis 5ten küçük çıkmış. Referansi baz alarak belirlemisler.

Neden 10 gün tamamlamadan veriyor. Siz biraz daha bekleyin. Sizin sonucunuz sınırda çıkmış. 2 gün sonra yine tekrarlayın eyer yükselme yoksa ilacı içersiniz.
yarın tekrar kan vercem bakalım. hamilelik belirtiside yok ama adetim hiç düzensiz değildir. o yüzden kafam karıştı biraz.

teşekkürler doktorum adet sökücü ilaç verdi. onu kullanıyorum.
Bence kullanmayın söktürücüyü bir kaç gün daha. Instagramda birgebeningunlugu sayfasında çok gördüm negatif çıkıp doktor söktürücü vermiş ama onlar kullanmamış ve hamilelermiș. Nolur nolmaz bence bekleyin derim

aynen öyle yapıcam. peki sizde kaçıncı günlerde belli oldu?
Canım sana şöyle söylim. Benim bi yakınım 2 ay adet görmemiş. Ve kan veriyor negatif çıkıyor adeti 1 hafta daha geçince sonra hamile olduğunu anlıyorlar. Yani bu geç döllenme denen bişey var. Sende biraz daha bekle eyer kan verdiğinde gebelik yoksa ilacını kullanmaya başlarsın.

Canım sana şöyle söylim. Benim bi yakınım 2 ay adet görmemiş. Ve kan veriyor negatif çıkıyor adeti 1 hafta daha geçince sonra hamile olduğunu anlıyorlar. Yani bu geç döllenme denen bişey var. Sende biraz daha bekle eyer kan verdiğinde gebelik yoksa ilacını kullanmaya başlarsın.
ama şöyle bir durumda var. yeni evliyim bilmediğim için sizin fikirleriniz çok önemli benim için. ben en son ilişkiye kan testini yaptırmadan 21 gün önce girdim. yani kan testinde belli olmazmıydı?

Merhaba arkadaşlar benim adetim bugün itibariyle tam dört gün gecikti. dün verdiğim kan sonucuna göre beta HCG sonucum böyle. Sizce gebelik var mı. Eğer gebelik olsaydı adet gecikmesinden dolayı kesin belli olurdu değil mi?Eki Görüntüle 2903598
Bazı hastanelerde sonuç böyle çıkıyor . Yani gebelik yok .Allah en kısa zamanda nasip etsin 🤲🏻

ama şöyle bir durumda var. yeni evliyim bilmediğim için sizin fikirleriniz çok önemli benim için. ben en son ilişkiye kan testini yaptırmadan 21 gün önce girdim. yani kan testinde belli olmazmıydı?
Ozaman yok canım çünkü 2 hafta sonra tam belli oluyor. Senin 3 hafta olmuş. Hakkında hayırlısı.

merhaba, adetime 3 gün kala belirtiler doğrultusunda kan verdim. bu sonuca göre hamile miyim, bilen bilgilendirebilir mi beni?

Eklentiler

• 57ABBA9C-C724-435A-BA19-555B1F74EC22.webp
    57ABBA9C-C724-435A-BA19-555B1F74EC22.webp
    12 KB · Görüntüleme: 73
5 altı diyor bu sonuç. Üzülerek söylüyorum hayır :KK43:
12 gün geçti hala regl olamadım. testlerde negatif. doktor muayenesinde duvar kalınlaşması gördü gebelik olabilir dedi ama ben çok ihtimal vermiyorum. tek belirti göğüslerde hassasiyet haricinde bir belirtim yok.

12 gün geçti hala regl olamadım. testlerde negatif. doktor muayenesinde duvar kalınlaşması gördü gebelik olabilir dedi ama ben çok ihtimal vermiyorum. tek belirti göğüslerde hassasiyet haricinde bir belirtim yok.
Ben 7 haftalığım bende hale göğüs dışı belirti yok 😂

Back
X