kızlar, normal koşullarda 48 saatte bir iki katına veya daha fazlasına çıkması gerekiyor B-hcg.nin. Ama bünyeden bünyeye herşey değişebiliyor. aynı kişide hamilelikler arasında bile vücut farklı tepkiler veriyor.
öncelikle sakin olmak, bol dua etmek lazım. Allah büyük. Ol dedi mi herşey oluverir.
Sonrasında biraz daha bekleyin hemen 2-3 ölçümde yükselmiyor kürtaj yapalım diyene kulak asmayın. bir kaç gün daha bekleyin.
benim başıma da geldi. önce 1.8 katı arttı sonra 1.3 katı. sonra çok az sonra düşmeye başladı.
kanamam da oluyordu.
öğrenmemle kaybetmem arasında 6 gün var

çok pişman oldum niye aldırdım. kendisi düşseydi, başka doktora gitseydim vs. diye. belki bunlar yapılabilirdi. belki progestan içilebilirdi, dinlenebilirdim o zaman belki farklı olurdu.
şu an da hamileyim çok şükür.
geriye dönüp baktığımda ultrason ölçümlerine, şimdiki bebeğimin kalp atışlarını duyduğumuz haftada kaybettiğim bebeğin kesesi 2 hafta geriymiş.
günde 1.1 mm büyümesi gereken kese 4 günde 1mm büyümüş.
yani sağlıklı olsaydı büyürdü, vücut sağlıklı olmayanı atıyor.
diğer taraftan kadın doğumcuya gidin. yapılması gereken tüm tahlillleri yaptırın.
hormonlar,torch testi, kan uyuşmazlığınız var mı eşinizle, kan pıhtılaşması, troid, hamile kaldıktan sonra progesteron duzeyı.
Rabbim kaybedenlere sabır versin. Tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.