Beta hcg sorunu…

Mavilim001

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
315
260
103
31
Kızlar geçen konu açmıştım 3.kez kan verdim bugün. Değerlerim şu şekilde,
İlk değerim 200
48 saat sonra 518
48saat sonra (bugün) 1526

Sizce hızlı mı yükseliyor?

Normalde 2katı olması gerekiyor ya o yüzden çok geldi bana. Dış gebelik olabilir mi diye düşünüyorum
İnşallah değildir ama dış gebelikte çok daha uç yükselmeler oluyor biliyorum
Aynı saatlerde mi verdiniz ?
1-2 saatte bile ciddi oynamalar oluyor ve aynı laboratuvar mı

yok kuzum gayet normal. benimki 697den 2408e yükselmisti ve doktorum normal demişti. zaten 2408e yükselince kimyasal ihtimali kalmadı artık ama dış gebelik için gel keseye bakalım dedi. yani beta hcg dış gebelik hakkında çok bilgi veremiyor. en kesin çözüm ultrasonda keseyi görmek veya görememek. ama boşuna canını sıkma, iyi olur inşallah her sey.

yok kuzum gayet normal. benimki 697den 2408e yükselmisti ve doktorum normal demişti. zaten 2408e yükselince kimyasal ihtimali kalmadı artık ama dış gebelik için gel keseye bakalım dedi. yani beta hcg dış gebelik hakkında çok bilgi veremiyor. en kesin çözüm ultrasonda keseyi görmek veya görememek. ama boşuna canını sıkma, iyi olur inşallah her sey.
Yaa seninkide baya yükselmiş. Senin hamile kaldığını okuduğumda ağladığımı hatırlıyorum, şimdi sen yazınca aklıma geldi🥲 inşallah benimki de sağlıklı ilerler🙏🏻♥️

Yaa seninkide baya yükselmiş. Senin hamile kaldığını okuduğumda ağladığımı hatırlıyorum, şimdi sen yazınca aklıma geldi🥲 inşallah benimki de sağlıklı ilerler🙏🏻♥️
inşallah kuzum hiç canını sıkma. ben de çok stres yapmistim ama bak kalp atışını bile duydum gecen hafta. yorma, üzme kendini. her sey güzel olacak inşallah 🥰

Back
X