Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin isteyen herkese rabbim nasip etsin ama önce sevinç sonra hayal kırıklığı gerçekten çok zormuş ilk yaşadım .Allahım nasip etmiyorsa vardır bi bildiği bi zamanı deyip teselli olmaktan başka çare yokYaşadığınız gebelik kimyasal muhtemelen bende aynısını yaşadım sağlıklı bir gebelikte hcg asla düşmemeli düşmüyor da.. çok zor biliyorum ama maalesef kimyasal olma olasılığı çok yüksek. Allahım sağlıkla en kısa zamanda evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
AminnnnAmin isteyen herkese rabbim nasip etsin ama önce sevinç sonra hayal kırıklığı gerçekten çok zormuş ilk yaşadım .Allahım nasip etmiyorsa vardır bi bildiği bi zamanı deyip teselli olmaktan başka çare yok
Bu kesinlikle bir mucize yada sağlık ocağına güvenmemek lazımmış sonuç çıktı 737AminnnnEvet çok zor oluyor yaşadığınızı şuan çok iyi anlayabiliyorum kocaman sımsıkı sarılıyorum size üzüntünüzü en içten kalbimle paylaşıyorum..
Ayyyy yanlış mı yapmışlar allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindimBu kesinlikle bir mucize yada sağlık ocağına güvenmemek lazımmış sonuç çıktı 737![]()
merhaba,Bu kesinlikle bir mucize yada sağlık ocağına güvenmemek lazımmış sonuç çıktı 737![]()
eğer testleri yanı yerde yaptırdıysanız hata olacağını sanmıyorum birde bthcg testlerini 2 günde bir yaptırırsanız daha net artışı görürsünüz.merhaba,
Gebeliğiniz sağlıkla ilerledi mi merak ettim. Benimde adete 1 hafta kala 600 çıktı adete 4 gün kala 576 ya düştü. Yanlış mı ölçüldü diye benimde aklımda soru işareti var? Yarın tekrardan gidip baktırıcam. Sizin nasıl ilerledi yazabilirseniz sevinirim.
Aynı yerde yaptırdım ama bana çok hassas değil buradaki cihazlar denildi. Evet daha önceden dış gebelik geçirdiğim için biliyorum o sıra da öğrendim her şeyi ama bu da farklı bir durum oldu. Sanırım 612 ile başladı daaha sonra tutunamadı ve düşmeye başladı çünkü 576 çıktı. ilkini 7 martta ikincisini 10 martta yaptırdımeğer testleri yanı yerde yaptırdıysanız hata olacağını sanmıyorum birde bthcg testlerini 2 günde bir yaptırırsanız daha net artışı görürsünüz.
çok üzüldüm inşallah yükselir devam ederAynı yerde yaptırdım ama bana çok hassas değil buradaki cihazlar denildi. Evet daha önceden dış gebelik geçirdiğim için biliyorum o sıra da öğrendim her şeyi ama bu da farklı bir durum oldu. Sanırım 612 ile başladı daaha sonra tutunamadı ve düşmeye başladı çünkü 576 çıktı. ilkini 7 martta ikincisini 10 martta yaptırdım
Amin canım amin inşallah.. Rabbim korusun..yaşatmasın gerçekten.çok üzüldüm inşallah yükselir devam ederbenimde daha önce kimyasal olmuştu maalesef çok zor önce sevinip sonra üzülmek Allah korktuğunu yaşatmasın
Merhaba gebeliğim çok güzel devam etti çok şükür hemde o kimyasal haberini aldığımda üzüntüden hergün paket sigara içtim 3 gün boyunca ona rağmen çok şükür çok sağlıklı ilerledi gebeliğim değerler az bi miktar oynayabilirmiş korkmayın fakat benimki çok düşmüştü 110 dan 31 e ve sağlık ocağı büyük ihtimale rakamı yanlış yazdı buna kesinlik kazandıramadık ama başka bi açıklaması yoktu bunun ya da rabbimin mucizesiydi bunu Allah bilir sizde korkmayın bebeğin kalbi durup Allah ın izniyle tekrar canlananları bile okudum ben burda ilk 3 ay hep tedirginlikle geçiyo zaten ama yine de rahat olmaya çalışın rabbim verecek oldu mu o canı her türlü nasip ediyo sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallahmerhaba,
Gebeliğiniz sağlıkla ilerledi mi merak ettim. Benimde adete 1 hafta kala 600 çıktı adete 4 gün kala 576 ya düştü. Yanlış mı ölçüldü diye benimde aklımda soru işareti var? Yarın tekrardan gidip baktırıcam. Sizin nasıl ilerledi yazabilirseniz sevinirim.
Çok sevindim canım..İnşallah ama sanmıyorum benim düşmeye devam ediyor değerim. Yükselmesi mucize olur heralde..612 ydi 576 ve bugün 406 çıktı.Sanmıyorum yükselebileceğini tabi her şey Allah tan. O ol derse olur..ben duamı şükrümü esirgemeden bekleyeceğim.Merhaba gebeliğim çok güzel devam etti çok şükür hemde o kimyasal haberini aldığımda üzüntüden hergün paket sigara içtim 3 gün boyunca ona rağmen çok şükür çok sağlıklı ilerledi gebeliğim değerler az bi miktar oynayabilirmiş korkmayın fakat benimki çok düşmüştü 110 dan 31 e ve sağlık ocağı büyük ihtimale rakamı yanlış yazdı buna kesinlik kazandıramadık ama başka bi açıklaması yoktu bunun ya da rabbimin mucizesiydi bunu Allah bilir sizde korkmayın bebeğin kalbi durup Allah ın izniyle tekrar canlananları bile okudum ben burda ilk 3 ay hep tedirginlikle geçiyo zaten ama yine de rahat olmaya çalışın rabbim verecek oldu mu o canı her türlü nasip ediyo sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah
Çok sevindim canım..İnşallah ama sanmıyorum benim düşmeye devam ediyor değerim. Yükselmesi mucize olur heralde..612 ydi 576 ve bugün 406 çıktı.Sanmıyorum yükselebileceğini tabi her şey Allah tan. O ol derse olur..ben duamı şükrümü esirgemeden bekleyeceğim.
[/QUOTE
Bi yerde okumuştum gebeliğin ilk evresinde yüksek çıkan beta hcg ya dış gebelik belirtisi ya da çoğul gebelik olduğundan yazıyordu demekki doğruymuş çok üzüldüm gerçekten umarım rabbim hayırlısıyla bi bebek nasip etsin bizde çok uğraştık en son tüp bebekle nasip etti Allah ım çok zor oluyo gerçekten ama umudumu hiç kesmedim bi zamanı var dedim hep sizin için de hayırlısını diliyorum Allah tanÇok sevindim canım..İnşallah ama sanmıyorum benim düşmeye devam ediyor değerim. Yükselmesi mucize olur heralde..612 ydi 576 ve bugün 406 çıktı.Sanmıyorum yükselebileceğini tabi her şey Allah tan. O ol derse olur..ben duamı şükrümü esirgemeden bekleyeceğim.
Evet canım maalesef öyle benim dış gebelik değil değer düştüğü için o ihtimali kaldırdım çünkü bir kere yaşadım biliyorum nasıl bir şey olduğunı rabbim bir daha yaşatmasınBi yerde okumuştum gebeliğin ilk evresinde yüksek çıkan beta hcg ya dış gebelik belirtisi ya da çoğul gebelik olduğundan yazıyordu demekki doğruymuş çok üzüldüm gerçekten umarım rabbim hayırlısıyla bi bebek nasip etsin bizde çok uğraştık en son tüp bebekle nasip etti Allah ım çok zor oluyo gerçekten ama umudumu hiç kesmedim bi zamanı var dedim hep sizin için de hayırlısını diliyorum Allah tan
Amin rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinEvet canım maalesef öyle benim dış gebelik değil değer düştüğü için o ihtimali kaldırdım çünkü bir kere yaşadım biliyorum nasıl bir şey olduğunı rabbim bir daha yaşatmasınbende kesmedim kesmiyorum da hep hayırlısı diye dua ettim çünkü hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız. Allah bağışlasın yavrunu
![]()