- 2 Ağustos 2023
- 70
- 16
- 8
- 27
- Konu Sahibi ayseeeenurrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamilesinnSonuç 12.1 yazıyor ama negatif<5 diyor aynı zamanda
Anlamadım bilen biri aydınlatabilir mi?
Negatifse deilsin 50 üzeri çıkması gerekSonuç 12.1 yazıyor ama negatif<5 diyor aynı zamanda
Ben o negatif yazısını görünce herhalde olmadı diye düşündüm ama çok düşük bir değer beklemem gerekecek sanırım şuan adete 3 gün varHamilesinn
Adete 3 gün var bakalım artacak mı değerNegatifse deilsin 50 üzeri çıkması gerek
İnşallah artar 2 günde benm 4 bin arttiAdete 3 gün var bakalım artacak mı değer
Çok yeni olduğu için düşük zaten baksana regle üç gün var daha içini ferah tut değerlerin yükselirBen o negatif yazısını görünce herhalde olmadı diye düşündüm ama çok düşük bir değer beklemem gerekecek sanırım şuan adete 3 gün var
Hamilesiniz, negatif yazan kisim referans araliklarini gosteriyor. 5’in alti negatif diyor yani, sizin degeriniz 12.1 cikmisSonuç 12.1 yazıyor ama negatif<5 diyor aynı zamanda
Hayırlısı olsun inşallahİnşallah artar 2 günde benm 4 bin artti
Çok teşekkür ederim inşallah tutunabilir:)Çok yeni olduğu için düşük zaten baksana regle üç gün var daha içini ferah tut değerlerin yükselir
Çok teşekkür ederim:)Hamilesiniz, negatif yazan kisim referans araliklarini gosteriyor. 5’in alti negatif diyor yani, sizin degeriniz 12.1 cikmis
Tutunur annesi boş yere stres yapma rahat olÇok teşekkür ederim inşallah tutunabilir:)![]()
Ay inşallah ilk hamileliğin olacak heyecan yaptım galıbaTutunur annesi boş yere stres yapma rahat ol
Yaaa ne zamandır istiyorsun pekiAy inşallah ilk hamileliğin olacak heyecan yaptım galıba![]()
2 aydırYaaa ne zamandır istiyorsun peki