Beta Hcg Test Sonucu Yardım

Yagmurrr123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
22
7
6
28
Adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım biraz erken biliyorum sonuç 5.50 çıktı sonra dün eczaneden test aldım çift çizgi çıktı belirtilerim var diye bugün kan testi yaptım saglık ocagında sonuç çıktı ama degerin hamilelikle ilgisi yok internetten okuduğum kadarıyla

Test sonucum

Eklentiler

• Screenshot_20201225-231013.webp
    Screenshot_20201225-231013.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 213
Adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım biraz erken biliyorum sonuç 5.50 çıktı sonra dün eczaneden test aldım çift çizgi çıktı belirtilerim var diye bugün kan testi yaptım saglık ocagında sonuç çıktı ama degerin hamilelikle ilgisi yok internetten okuduğum kadarıyla
Benim de 5 çıkmıştı hemşire hamilesindiye aradı beni.Tabi sağlık ocağında bende baktım çok düşük.Cunku daha önceki hamileliklerimde 100 falan çıkmıştı.Neyse ben yine doğuma gittim iki gün sonra 10 cıktı.Doktor değilsin dedi.Daha sonra ben yine adet olmadım 10 gün sonra 900 a çıkmıştı.Ve senin daha bir hafta var canım insaAllah vardır bebiş 🥰

Suan adetim 1 gün gecti anlamadığım kan testi sonucum saglık ocagında yaptırdım internette aradım hiç bir terimin hamilelikle ilgisi yok

Evet test yanlış ama e nabız varsa ordan bak belki bu başkadır onuda yapmışlardır

Back
X