G glcbg Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2025 24 1 1 28 10 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi glcbg #1 İlişkiden 28 gün sonra beta hcg yaptırdım sonuç negatif çıktı ama testi erken mi yaptırmışım süre yeterli mi yardımcı olun nolur
İlişkiden 28 gün sonra beta hcg yaptırdım sonuç negatif çıktı ama testi erken mi yaptırmışım süre yeterli mi yardımcı olun nolur
cany1 Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2025 251 75 13 10 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi glcbg #2 glcbg .!.: İlişkiden 28 gün sonra beta hcg yaptırdım sonuç negatif çıktı ama testi erken mi yaptırmışım süre yeterli mi yardımcı olun nolur Genişletmek için tıkla... Adet gecikmesi olduktan 7 gün sonra yaptırın
glcbg .!.: İlişkiden 28 gün sonra beta hcg yaptırdım sonuç negatif çıktı ama testi erken mi yaptırmışım süre yeterli mi yardımcı olun nolur Genişletmek için tıkla... Adet gecikmesi olduktan 7 gün sonra yaptırın
C Canbat 3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2022 676 350 33 29 18 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi glcbg #3 glcbg .!.: İlişkiden 28 gün sonra beta hcg yaptırdım sonuç negatif çıktı ama testi erken mi yaptırmışım süre yeterli mi yardımcı olun nolur Genişletmek için tıkla... Regliniz gecikince direk yaptırabilirsiniz bence , bende 2. Gün sonuc çıkmıstı . Birde regline kaç gün var
glcbg .!.: İlişkiden 28 gün sonra beta hcg yaptırdım sonuç negatif çıktı ama testi erken mi yaptırmışım süre yeterli mi yardımcı olun nolur Genişletmek için tıkla... Regliniz gecikince direk yaptırabilirsiniz bence , bende 2. Gün sonuc çıkmıstı . Birde regline kaç gün var