beta hcg testi ACIL YARDIM ACİL

unicornlupatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
83
15
38
27
arkadaşlar beta hcg adetime 2 gün kala 56 civarı çıkmıştı ve ara ara diken batarmış gibi yumurtalığıma ağrı ve sol göğüsde çok dehşet bi hassasiyet var FORUMDA GÖRDÜM beta hcg 2 günde 1 kan alınarak bakılmalı diyorlar
sağlıklı ilerliyormu diye bu konuda ne yapayım tekrarmı ölçtüreyim kaç olmalı sizce
adetimin günü geçti halen adet olmadım

İki günde bir yapılmalı ve artış iki katı şeklinde olmalj

2 kati artmasi durumu dis gebelik veya kimyasal gebelik icin onemli. 2 kat artmiyorsa sorun var demektir. Bunu testi yaptirarak anlayabilirsiniz

Şu duruma göre hamilesiniz zaten, doktorunuz bir şey demedi mi? Herhangi bir uyarıda bulunmadı mi? Arkadaşların dediği gibi sık sık bakılmalı, dış gebeliği ekarte etmek için önemli beta'nın takip edilmesi. Yeterli derecede artış gösterdiğinde de ultrasonla bakılır.

yapmasak peki bi sıkıntı teşkil edermi sağlıklı bir bebek için yapmalıyız gibi birşey duydumda

Canım testi tekrarla değerin ne kadar yükselmiş bi baksın doktor. Beta hcg sağlıklı gebelik mi sonlanacak gebelik mi bunu gösterir. Değerin 3000 lere geldiğindeyse keseyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…