Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normaldir benimde ins yukselirBenim gecikmenin 3.günü 18.2 çıkmıştı. ❤
Amin canım insAllah rabbim herkese nasip etsinHamilesiniz tebrik ederim2 gün sonra tekrar kan verin değeriniz 2 kat artmış mı bakılsın
Gec döllenme sanırımNormaldir benimde ins yukselir
OlabilirGec döllenme sanırım
Merhaba bence normal benimde adetime 5 gün var ama beta HCG 21.82 çıktı bunu da yorumlar mısınızRegliye 3 gün kala normalmi
Normal bence canım zaten asıl önemli olan 2 gün sonraki değerin 2 kat artmış mı diye 2 günde bir kan vermeye devam et ben 1400 rakamını görene kadar kan vermiştim sonra da keseyi görmeye gitmiştimRegliye 3 gün kala normalmi
Tebrikler hamilesiniz sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba bence normal benimde adetime 5 gün var ama beta HCG 21.82 çıktı bunu da yorumlar mısınız
Fatma canım tebrik ederim biraz belirtilerinden bahsedebilir misin canimAyy amin inşallah çok teşekkür ederim bugün yine kan vereceğim inşallah yükselmiştir![]()
Merhaba arkadaşım kusura bakma mesajını geç görmüş olabilirim. Göğüs şişmesi ağırlaşması ve iştah açılması dışında ekstra çok fazla bir belirtim olmadı.Fatma canım tebrik ederim biraz belirtilerinden bahsedebilir misin canim
Merhaba arkadaşım şimdilik pozitif şuan ki değerim 3024 bakalımCanim sonucun neydi?
Hayirli olsun saglikli kucagina alirsin insAllahMerhaba arkadaşım şimdilik pozitif şuan ki değerim 3024 bakalım![]()