Beta hcg testi hakkında bilgi?

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Slm ben yeni uyeyim adetim 3 gun gecti 4 tane idrar testi yaptim evde pozitif cikti kan tahlili yaptirdim beta hcg testi 108.92 cikti bana doktor gebelik diyemeyiz daha dedi aciklayabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler:)

Topiği Cuma günü açmışsınız Bhcg kan testini 72 saat için de tekrarlamanız gerek.
Çıkan sonuca göre gebelik var görünüyor ancak gebeliğin sağlıklı ilerlediğini anlamak için testin tekrarlanması ve değerin bir öncekine göre en az iki katı çıkması gerekiyor.
Herşeyin hayırlısı olsun inşaAllah.
Sağlıklı hayırlı haberlerini bekliyorum.

Topiği Cuma günü açmışsınız Bhcg kan testini 72 saat için de tekrarlamanız gerek.
Çıkan sonuca göre gebelik var görünüyor ancak gebeliğin sağlıklı ilerlediğini anlamak için testin tekrarlanması ve değerin bir öncekine göre en az iki katı çıkması gerekiyor.
Herşeyin hayırlısı olsun inşaAllah.
Sağlıklı hayırlı haberlerini bekliyorum.
iyi geceler olgun abla benimde adetime 3 gün var 2 yıldır bebe istiyoruz aama olmuyodu dün akşam tuvalette peçeteye kırmızı kan geldi bir kez ama bir daha gelmedi bugün dayanamadım ken testi yaptırdım 0,404 yazıyo çok merak ediyorum bilen biri yorum yapabilrimi

iyi geceler olgun abla benimde adetime 3 gün var 2 yıldır bebe istiyoruz aama olmuyodu dün akşam tuvalette peçeteye kırmızı kan geldi bir kez ama bir daha gelmedi bugün dayanamadım ken testi yaptırdım 0,404 yazıyo çok merak ediyorum bilen biri yorum yapabilrimi

Üzgünüm ama galiba bu ay için hamile değilsiniz. Değerin 5' in üstü olması gerekiyor. 5 de çok alt bir değer. Benim 4 gün geciktiginde 1900 cıkmıstı.
Herhangi bir tedavi görüyor musun canım, dr a gerekli tahlillerini yaptırdın mı?
İnşaalah en kısa sürede kucagına almak nasip olsun.

Bhcg değerine göre gebe değilsin gibi ancak regline daha 3 gün varmış ve geç döllenme olduysa değer değişebilir.
Bu sebepten regli gecikmeden yapılan testler çoğunlukla kafa karıştırmak ve psikoloji bozmaktan başka birşeye yaramıyor.
Anladığım kadarıyla kendini gebeliğe fazla kaptırmışsınız ve psikolojik gebelik belirtileri yaşıyorsunuz ve buda sizin hormonlarınızı bozup regli gününüzü etkiliyor olabilir.
Size tavsiyem kafanızı tamamen temizleyin.Ve soğan ve incir kürlerini deneyin.
Soğan kürü rahimi temizler
İncir kürüde yumurtalamanızı çoğaltır.
Fakat herşeyden önce kafanızın rahat olması şart ;)
Takma kafana Allahtan herşeyin hayırlısı neyse o olsun inşaAllah.

Üzgünüm ama galiba bu ay için hamile değilsiniz. Değerin 5' in üstü olması gerekiyor. 5 de çok alt bir değer. Benim 4 gün geciktiginde 1900 cıkmıstı.
Herhangi bir tedavi görüyor musun canım, dr a gerekli tahlillerini yaptırdın mı?
İnşaalah en kısa sürede kucagına almak nasip olsun.

Ya bişe soracam ben kan vermeye gittigimde adetime daha 10 gun vardi vr değer 9.7 çıktı siz simdi 1900 diyince benimki devede karınca kaldi yarin yine kan verecem ama cok korkuyorum ya değer 2 kati cikmazsa diye :(( ama cuma gunu iliskiye girdik diğer hafta cumartesi kan verdim yani 1 haftalik bir deger bu sizce iyi degil mi dusununce yani daha 10 gun vsrdi ve 9.7 cikti doktor erken gebelik filan dedi ama ben bise anlamadim :(

Ya bişe soracam ben kan vermeye gittigimde adetime daha 10 gun vardi vr değer 9.7 çıktı siz simdi 1900 diyince benimki devede karınca kaldi yarin yine kan verecem ama cok korkuyorum ya değer 2 kati cikmazsa diye :KK43:( ama cuma gunu iliskiye girdik diğer hafta cumartesi kan verdim yani 1 haftalik bir deger bu sizce iyi degil mi dusununce yani daha 10 gun vsrdi ve 9.7 cikti doktor erken gebelik filan dedi ama ben bise anlamadim :KK43:

Canım değerleri karşılaştırıp moral bozma sakın. Benimkisi tahminimce tam yumurtlama günümde birleşme olsa, ilişkiden 15 gün sonra 1900, bundan 4 gün sonra da 11000 çıktı. Cok erken test yapma, günün gelsin hatta geçsin, o zamana test yap

Canım değerleri karşılaştırıp moral bozma sakın. Benimkisi tahminimce tam yumurtlama günümde birleşme olsa, ilişkiden 15 gün sonra 1900, bundan 4 gün sonra da 11000 çıktı. Cok erken test yapma, günün gelsin hatta geçsin, o zamana test yap

Ben tedavi goruyordum klomen kullandim sonra igne 1 hafta iliski dedi 1 haftanin sonunda gel kist olusmus mu bakalim dedi doktor sonra benden kan istedi daha adetime 10 gun vardi ve deger 9.7 cikti

Ben tedavi goruyordum klomen kullandim sonra igne 1 hafta iliski dedi 1 haftanin sonunda gel kist olusmus mu bakalim dedi doktor sonra benden kan istedi daha adetime 10 gun vardi ve deger 9.7 cikti

Anladım, insallah hamilesindir
Gerçi simdi gördüm, durumuna yazmışsın, kesinleşti mi yoksa

BETA-HCG >1000.0 bu ne anlama geliyor,sonuca internetten baktım ama doktora gösteremedim,lütfen yardım

BETA-HCG >1000.0 bu ne anlama geliyor,sonuca internetten baktım ama doktora gösteremedim,lütfen yardım
gunun gectımı gecmedımı bılmıyorum ama bu sonuca gore 5 haftalık hamıle gorunuyosun canım nette gebematik dıye bıse var ordan bakabılırsın sonucuna google gebematik yazınca cıkıyo

t
gunun gectımı gecmedımı bılmıyorum ama bu sonuca gore 5 haftalık hamıle gorunuyosun canım nette gebematik dıye bıse var ordan bakabılırsın sonucuna google gebematik yazınca cıkıyo
evet adetim 10 gün geçti,dediğiniz siteye hemen bakıyorum çok teşekkürler...

Hayırlı olsun canım değere göre 5 haftalık gebe görünüyorsun ancak gebeliğin sağlıklı ilerlediğini anlamak için 48 ila 72 saat içinde testi tekrar yaptırmalısın ve 7. Haftam dolmadan kesinlikle muayene olmanı tavsiye etmem zira bebeğin kalp atışı genelde 7 haftadan önce duyulmuyor duyana kadar da Stres üstüne stre bebişte hissediyor durumu üzülüyor.
Gebelik kan testlerin de ki artış normalse 2 hafta daha bekle derim.
Ben 7 hafta bitmeden hiç doktora gitmedim.
Gebeliğin kanıtlanınca folik asit takviyesi al hergün sabah kahvaltıdan sonra 1 tane iç eşinden uzak dur hareketlerine dikkat et kafi ;)

Kızlar meraba ben gectigimiz pazartesi test yaptirdim beta hcg 94.27 cikti carsamba 295.00 dı bugun tekrar gittim dr emin degilim tekrar gel demisti bugunde 20.294 dedi acaba cogul gebelikmi veya bu kadar artması normalmiki???
bide kac haftalkdır acaba onu sormayı unutum

Hayırlı olsun canım değere göre 5 haftalık gebe görünüyorsun ancak gebeliğin sağlıklı ilerlediğini anlamak için 48 ila 72 saat içinde testi tekrar yaptırmalısın ve 7. Haftam dolmadan kesinlikle muayene olmanı tavsiye etmem zira bebeğin kalp atışı genelde 7 haftadan önce duyulmuyor duyana kadar da Stres üstüne stre bebişte hissediyor durumu üzülüyor.
Gebelik kan testlerin de ki artış normalse 2 hafta daha bekle derim.
Ben 7 hafta bitmeden hiç doktora gitmedim.
Gebeliğin kanıtlanınca folik asit takviyesi al hergün sabah kahvaltıdan sonra 1 tane iç eşinden uzak dur hareketlerine dikkat et kafi :KK66:
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim, 9 yaşında bir kızım var, inanın ne yapmam gerektiğini bile unutmuşum, ben de hemen doktora gitmeliyim diyordum bunu duyduğum iyi oldu,hamilelik Döneminde sizi bolca rahatsız edersem kusuruma bakmayın, şimdiden teşekkürler, görüşmek üzere

Kızlar meraba ben gectigimiz pazartesi test yaptirdim beta hcg 94.27 cikti carsamba 295.00 dı bugun tekrar gittim dr emin degilim tekrar gel demisti bugunde 20.294 dedi acaba cogul gebelikmi veya bu kadar artması normalmiki???
bide kac haftalkdır acaba onu sormayı unutum
Senin değerin artmamış ki düşmüş doktor bir şey demedi mi

Back
X