Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin pozitif ama tabi keseyi ve kalp atışını görmeden kesin sağlıklı bir gebelik denilemez demek istemiştir.Slm ben yeni uyeyim adetim 3 gun gecti 4 tane idrar testi yaptim evde pozitif cikti kan tahlili yaptirdim beta hcg testi 108.92 cikti bana doktor gebelik diyemeyiz daha dedi aciklayabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler:)
çıkabilir canım imkanın varsa resmi atabilir misinBn aşılama yaptım gecen hafta bugün tam 8 gün oldu 27 şubat gebelık testı yaptır Dedı doktorum
Bn dayanamadım evde productor aldım az önce yaptım çok silik çıktı hafıf bır pembemsi bir görünüm var sanki ama tam emin değilim
Bu kadar kısa surede çıkar mı adet olmama da 3 gün var
inşallah hamilesindir ama 8 gün çok erken çatlama iğnesinden dolayı da silik çıkmış olabilirBn aşılama yaptım gecen hafta bugün tam 8 gün oldu 27 şubat gebelık testı yaptır Dedı doktorum
Bn dayanamadım evde productor aldım az önce yaptım çok silik çıktı hafıf bır pembemsi bir görünüm var sanki ama tam emin değilim
Bu kadar kısa surede çıkar mı adet olmama da 3 gün var
gerilme canım o kadar o testler de bizi strese sokuyor aslında ama dayanamıyoruz yine hatta ben bu konuda topik bile açtım.Valla sinirlenip kırdım productor tam çıkarmadı diye..çok gergınım
en iyi cevabı bir doktor verebilir bence 2 gün sonra tekrar tahlil isteyebilirler. Bu dönem biraz stresli ve beklemesi zor bir dönem ama bebeğin kalp atışlarını duyana kadar böyle stresli gidiyor.Degerim pers3mbe gunu 108.92 di bugun tahlil oldum 321 olmus bu kadar surede normwl mi acil cevao ne olur ?
Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı