Beta hcg testi hakkında bilgi?

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Slm ben yeni uyeyim adetim 3 gun gecti 4 tane idrar testi yaptim evde pozitif cikti kan tahlili yaptirdim beta hcg testi 108.92 cikti bana doktor gebelik diyemeyiz daha dedi aciklayabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler:)

Slm ben yeni uyeyim adetim 3 gun gecti 4 tane idrar testi yaptim evde pozitif cikti kan tahlili yaptirdim beta hcg testi 108.92 cikti bana doktor gebelik diyemeyiz daha dedi aciklayabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler:)
Testin pozitif ama tabi keseyi ve kalp atışını görmeden kesin sağlıklı bir gebelik denilemez demek istemiştir.

Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı

Normal hamilesiniz testi yaptırdıkran 2 gun sonra tekrar test kandan test yaptır cıkan sonucun 2 katı cıkması gerekiyo cikarsa saglikli bi gebelik anlamına feli folik asit almayi ihmal etme benim kızimdada 100 cıkmisti sonra 4 haftada kalp atısı gozuktu cok sukur kucama aldim.

Bn aşılama yaptım gecen hafta bugün tam 8 gün oldu 27 şubat gebelık testı yaptır Dedı doktorum
Bn dayanamadım evde productor aldım az önce yaptım çok silik çıktı hafıf bır pembemsi bir görünüm var sanki ama tam emin değilim
Bu kadar kısa surede çıkar mı adet olmama da 3 gün var

Bn aşılama yaptım gecen hafta bugün tam 8 gün oldu 27 şubat gebelık testı yaptır Dedı doktorum
Bn dayanamadım evde productor aldım az önce yaptım çok silik çıktı hafıf bır pembemsi bir görünüm var sanki ama tam emin değilim
çıkabilir canım imkanın varsa resmi atabilir misin

inşallah hamilesindir ama 8 gün çok erken çatlama iğnesinden dolayı da silik çıkmış olabilir

Valla sinirlenip kırdım productor tam çıkarmadı diye..çok gergınım
gerilme canım o kadar o testler de bizi strese sokuyor aslında ama dayanamıyoruz yine hatta ben bu konuda topik bile açtım.
ama yine de dayanamıyoruz. en son gebelik testi pozitif çıkmıştı meğer yanlışmış ama yine de bir ümit işte. eşim bu ay yine ointernetten ovulasyon ve gebelik testi istemiş. bu ay da deneyeceğim bakalım.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/45237010/

Amann testi yapıp gebe oldugunu ogrensen bile is o kadarıyla kalmıyor keske kalsa. Bu seferde kesenin olusmasını bekliyorsun faha sonra empriyonun olusmasını ve kalp atısını duymayı bekliyorsun. Ben eskisen her seyi kolay snırdım megerse ne zormus . Bebegin kalp atısını duyuncaya kadar gebelikten emin olunamıyor

Allahım herseyın hayırlısını versın
Bu gunlerı de anlatırız inşh rabbım isteyen herkesin gönlüne göre versın inşh:KK46:

Ben kan tahlili oldum beta hcg 108. 92 di ama kasıklarım ve göğüslerm acok agriyor bunun sebebi ne 2 gundur iltihap değildir demi

Mrb ben de yeni uyeyim ..ocak 19 SAT di 19subatta kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif çıktı beta HCG değeri 2000 dedi doktor ultrasonla baktı küçük bi kese gorunuyo ama dedi..ptesi tekrar test ve ultrason için çağırdı..değerler normal mi ben mi kendi kendime bi sorun mu var stresi yaşıyorum acaba her ihtimali dusunur oldum iki günde.konuyla ilgili fikri olan?

Degerim pers3mbe gunu 108.92 di bugun tahlil oldum 321 olmus bu kadar surede normwl mi acil cevao ne olur ?

Degerim pers3mbe gunu 108.92 di bugun tahlil oldum 321 olmus bu kadar surede normwl mi acil cevao ne olur ?
en iyi cevabı bir doktor verebilir bence 2 gün sonra tekrar tahlil isteyebilirler. Bu dönem biraz stresli ve beklemesi zor bir dönem ama bebeğin kalp atışlarını duyana kadar böyle stresli gidiyor.

Merhaba benim adet geçikmelerim oluyordu nedenini strese bağlıyordum iki ay önce rahatsızlandım acile gittim sonuç olarak idrar yolu enfeksiyonu çıktı tedavi oldum ve geçti geçen ay zamanında adet oldum bu ay eşimle orta gebelik şansından biraya geldik 5 günüm geçti 3 test yaptım birini adetime bir iki gün kala yaptım normalde yarım saat beklemeden atılmaması gerekiyormuş ben bilmiyordum ve banyodaki çöpe attım iki üç gün sonra içimden bir his bakmamı söyledi ve çok hafif ikinci çizgiyi gördüm daha sonra kan testi yaptırdım çıkmadı 5 gündür adet olmuyorum ve tüm belirtileri yaşadım sizce ne yapmalıyım

Benimde 2 gün varke adetime 16 çıkmıştı ve kesin hamilesin demişti..
Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı

Back
X