- 14 Temmuz 2023
- 11
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi pimpirikliiiiiikiz
-
Çok teşekkür ederim6 günlük gecikmeye kanda cikardi
Tesekkur ederimMalesef negatif 6gün geçmişse birşey varsa çıkardı
Bizzat ben 9 gün sonra öğrendim. Daha önce kan sonucum negatiftiKızlar beklenen adet tarihim 6 gün geçti. Bugun kan testi yaptirdim 0.1 çıktı. Bu değerin yükselme ihtimali var mıdır acaba. Bir kaç hafta sonra hamilelik gibi bir durum söz konusu olabilir mii
Siz ilk test yaptirdiginizda adetiniz gecikmis miydi cunku ben 6 gunluk gecikmeyle yaptirdim 0.1 ciktiBizzat ben 9 gün sonra öğrendim. Daha önce kan sonucum negatifti
Sanırım adet günü yaptırdım canımSiz ilk test yaptirdiginizda adetiniz gecikmis miydi cunku ben 6 gunluk gecikmeyle yaptirdim 0.1 cikti
Ya kizlar tekrardan yaziyorum ama ben hala regl olmadim ve bugun regl agrisi gibi siddetli bi agri oldu karnimda ama regl olmadim sizce gebelik olma ihtimali olabilir mii umutlaniyorum boyle
Tamamdir tesekkur edeimGünlerdir regl olamadıysanız bir sorun olabilir. Tekrar beta baktırın. Yoksa doktora gidin. Ama çok umutlanmayın. 6 gün geçip negatif çıkmış.
Aynı hastanede mi baktırdınızBenim beta 0.602 çıktı yani demek anlamadım daha önce kan verdiğimde 0.1 çıkıyodu hep şimdi neden böyle çıktı bilen varsa lütfen yardımcı olun çok merak ediyorum
Kan verdim eve geldim e nabizdan baktım evet aynı hastaneAynı hastanede mi baktırdınız
Negatif canım 2 3 bile olsa negatif arada değişkenlik gösterebiliyor malesefKan verdim eve geldim e nabizdan baktım evet aynı hastane
Anladım teşekkür ederimNegatif canım 2 3 bile olsa negatif arada değişkenlik gösterebiliyor malesef
Hayırlısı olsun inşallahAnladım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?