Gebeliğe Hazırlık Beta hcg testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pimpirikliiiiiikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
11
1
1
25
Kızlar beklenen adet tarihim 6 gün geçti. Bugun kan testi yaptirdim 0.1 çıktı. Bu değerin yükselme ihtimali var mıdır acaba. Bir kaç hafta sonra hamilelik gibi bir durum söz konusu olabilir mii

Ya kizlar tekrardan yaziyorum ama ben hala regl olmadim ve bugun regl agrisi gibi siddetli bi agri oldu karnimda ama regl olmadim sizce gebelik olma ihtimali olabilir mii umutlaniyorum boyle

Günlerdir regl olamadıysanız bir sorun olabilir. Tekrar beta baktırın. Yoksa doktora gidin. Ama çok umutlanmayın. 6 gün geçip negatif çıkmış.

Benim beta 0.602 çıktı yani demek anlamadım daha önce kan verdiğimde 0.1 çıkıyodu hep şimdi neden böyle çıktı bilen varsa lütfen yardımcı olun çok merak ediyorum

Ay kızlar çok hatırlattım size konuyu ama hala regl olmadım. Kadın doğumdan da randevu aldım ama en erken ay sonundaydı o yüzden size sormak istedim. Akıntılarım çok yoğunlaştı artık hamile olduğumu düşünmüyorum ama korkmaya başladım daha önce adeti 14-15 gün geciken var mı? Ben hep 28 günde oluyordum da o yüzden korktum şimdi

Back
X