Beta hcg testi verdim

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.914
7.021
158
Kızlar merhaba

Adetim 3 gün gecikti ve 1 haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Normalde adetim hiç gecikmez hatta 26. 27. Günlerde gelirdi.
Son 1 haftada 3 kere prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Sonra prodoctor için buradaki yorumları okuyunca içime sinmedi. Bugün kan testi verdim biraz önce.
Eşime söylemedim boş çıkarsa boşuna heyecanlanmasın diye :)
2 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz. Bebek olursa iyi olur olmazsa da sağlık olsun modundaydım ama adetim gecikince heyecanım tavan yaptı, aslında o kadar da umursamıyor değilmişim :)
test sonucu henüz çıkmadı. Abartıyor muyum bilmiyorum ama gebelik yoksa da kafam rahatlasın istiyorum
sizinle paylaşmak istedim...

ay bilmez miyim nasıl heyecanlandığını :) mutlaka bize de haber ver, başka ne belirtilerin var
akıntı vesaire,

ay bilmez miyim nasıl heyecanlandığını :) mutlaka bize de haber ver, başka ne belirtilerin var
akıntı vesaire,

Akıntım da var ama aman aman farkedemedim günlük pedimi sık değiştirdiğim için sanırım. Midem bulanıyor ama benim zaten adet öncesinde ve adetimde de midem bulanır o yüzden ayırt edici olmayabilir emin olamıyorum sadece sık sık karnım ağrıyor ama adet olamıyorum, gerçi başka bir sebepten dolayı da adetim gecikmiş olabilir her şey olabilir ama test yaparak hamilelik ihtimalini dışlamış oldum en azından :) öğleden sonra çıkar dediler bekliyorum

ay hemen haberdar et burada hep birlikteyiiiizzzz. İnşallah hayırlısıyla gönlündeki olur

ay hemen haberdar et burada hep birlikteyiiiizzzz. İnşallah hayırlısıyla gönlündeki olur

Malesef negatif çıktı ben de baya gaza gelmiştim o değil de hala adet olmadım. Karnım ağrıyor. Bastım mazejik'i artık. Önümüzdeki aylara bakıcaz

ay benimde bugun 3 gün olucak gecikeli yaklaşık 1 haftadır çok kasıklarım ağrıyor ama adet olucam gibi 3 gün önce mejazik içmiştim ondan oldu galiba benimdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…