Gebeliğe Hazırlık Beta HCG testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
134
36
48
Selam arkadaşlar reglime 4 gün kala kan testi yaptirsam hamile olup olmadığım çıkar mı . Yoksa regl bekleyip olup olmayacagimi gecikince mi yapsam acep? Var mı öyle erken yaptıran

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar reglime 4 gün kala test yapsam adet olup olmadığım çıkar mı . Yoksa relg bekleyip olup olmayacagimi gecikince mi yapsam acep? Var mı öyle erken yaptıran

Hamile olup o şekilde öğrenenler varmış ama bence adetin en az 3-4 gün geçmesini bekle .. ben beklemedim yapmaya basladım ve her negatif cıktıgında tekrar yapma isteği doguyor, gübler geçmiyor, hala daha adet olmadım gecikemm var.. eger hamile degilsem de birdahaki ayda asla denemem idrar testi

Hamile olup o şekilde öğrenenler varmış ama bence adetin en az 3-4 gün geçmesini bekle .. ben beklemedim yapmaya basladım ve her negatif cıktıgında tekrar yapma isteği doguyor, gübler geçmiyor, hala daha adet olmadım gecikemm var.. eger hamile degilsem de birdahaki ayda asla denemem idrar testi

İnşallah hamilesindir bende inşallah öyledir beklemek zor ya gün geçmiyor gibi evde bir sürü test yaptım negatif çıktı adetime 7 gün var bekliyorum işte

İnşallah hamilesindir bende inşallah öyledir beklemek zor ya gün geçmiyor gibi evde bir sürü test yaptım negatif çıktı adetime 7 gün var bekliyorum işte
Sen baya erken yapmaya başlamıssın ben de cok test yaptım sonra sinirlendim kendime ilk zamanlar bu kadar yapıyosan adetin geçince düşüneniyorum.

Selam arkadaşlar reglime 4 gün kala kan testi yaptirsam hamile olup olmadığım çıkar mı . Yoksa regl bekleyip olup olmayacagimi gecikince mi yapsam acep? Var mı öyle erken yaptıran
Canım ben regle 4 gün kala yaptırdım kan testi ve pozitif çıktı. İdrardada çok silik çıktı ikinci çizgi.

Beklemene gerek yok varsa cikar ve dr hemen vitamin destegine baslar iyi olur

Back
X