Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var. TebriklerAdetim bir gün gecikti idrar testinde pozitif çıktı sabah kan verdim böyle cikti
Hayırlı olsun varAdetim bir gün gecikti idrar testinde pozitif çıktı sabah kan verdim böyle cikti
Adetim bir gün gecikti idrar testinde pozitif çıktı sabah kan verdim böyle cikti
Yarın gidip yeniden kan vercem Insallah çıkarBenimde bat 2 gün gecikince 24.01 çıktı 2 gün sonra 71.96 çıktı sanırım ikimizinkide şuan 15-20 günlük 2 gün sonra seninkide 2 katı artması gerekiyor sanırım
Yarın gidip yeniden kan vercem Insallah çıkar![]()
İdrar testi yaptığınızda çıkmış mıydı bnmde 2 gün gectiBenimde bat 2 gün gecikince 24.01 çıktı 2 gün sonra 71.96 çıktı sanırım ikimizinkide şuan 15-20 günlük 2 gün sonra seninkide 2 katı artması gerekiyor sanırım
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahAdetim bir gün gecikti idrar testinde pozitif çıktı sabah kan verdim böyle cikti
Malesef kimyasal oldu çok üzüldüm gercektenHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Allah hayırlı zamanda hayırlısın nasip etsin canım demekki sağlık li bi gebelik olmayacakmiski böyle olmuş insalah yakın zamanda daha hayirlilisi olurMalesef kimyasal oldu çok üzüldüm gercekten
Çok teşekkürler insallahAllah hayırlı zamanda hayırlısın nasip etsin canım demekki sağlık li bi gebelik olmayacakmiski böyle olmuş insalah yakın zamanda daha hayirlilisi olur