F Fatma bilgin Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 28 7 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatma bilgin #1 Kizlar benm adetim 5 gün gecikti ve bugün sağlık ocağına kan verdim internetten sonuca baktım <2 yazıyor anladım gebelik var mı yok yarın sağlık ocağında ogrencem ama yinede dayanamadım
Kizlar benm adetim 5 gün gecikti ve bugün sağlık ocağına kan verdim internetten sonuca baktım <2 yazıyor anladım gebelik var mı yok yarın sağlık ocağında ogrencem ama yinede dayanamadım
z e y n o m 👼🏼🐶 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 2.295 Emoji Skoru 4.404 Puanlar 63 7 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatma bilgin #2 Yok gibo görünüyo canim, 0-5 arasi gebelik yok demek.. Hakkinda hayirlisi olsun. Istiyorsan rabbim tez zaman da kucagni doldursun
Yok gibo görünüyo canim, 0-5 arasi gebelik yok demek.. Hakkinda hayirlisi olsun. Istiyorsan rabbim tez zaman da kucagni doldursun
F Fatma bilgin Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 28 7 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatma bilgin #3 Amin canım teşekkür ederim