Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de birsey sorucam sağ kasığım da ara ara bir ağrı giriyor. Bir de ben normalde spor falan yapardım oda ara ara geçen yavaş hareketler yaptım bacak çalıştım evde bu sefer kaşlarım çok ağrıdı sence
Bir de birsey sorucam sağ kasığım da ara ara bir ağrı giriyor. Bir de ben normalde spor falan yapardım oda ara ara geçen yavaş hareketler yaptım bacak çalıştım evde bu sefer kaşlarım çok ağrıdı sence
Benimde kasıklarımda batma oluyor ve bebek istemesem kesin hamile kaldım diye kendimi kemireceğim dönemde denemiştik sonucum aynı sizinki gibi çıktı adetime 2 gün var
Kana göre hamilesiniz ama kese görünmeden kesin hamilesiniz diyemeyiz. Beklemeniz gerekiyor. Kan takibi yapın 3000lere geldiğinde kadın doğuma giderseniz kese gözükür.