Beta hcg testime bakar mısınız

ad-en

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
270
66
18
30
Arkadaşlar merhaba ben 15nde beta hcg testi vermiştim reglime 7 gün var sizce tekrardan test versem mi çünkü şikayetlerim devam ediyor

Eklentiler

• E61AC7AA-8897-4370-8E44-9ACE3B5D2B2A.webp
    E61AC7AA-8897-4370-8E44-9ACE3B5D2B2A.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 313
Arkadaşlar merhaba ben 15nde beta hcg testi vermiştim reglime 7 gün var sizce tekrardan test versem mi çünkü şikayetlerim devam ediyor
İki gün sonra tekrar verin

İki gün sonra tekrar verin
Bir de birsey sorucam sağ kasığım da ara ara bir ağrı giriyor. Bir de ben normalde spor falan yapardım oda ara ara geçen yavaş hareketler yaptım bacak çalıştım evde bu sefer kaşlarım çok ağrıdı sence

Bir de birsey sorucam sağ kasığım da ara ara bir ağrı giriyor. Bir de ben normalde spor falan yapardım oda ara ara geçen yavaş hareketler yaptım bacak çalıştım evde bu sefer kaşlarım çok ağrıdı sence
Bende bugün verdim 1.20 çıktı aynısı canm carsamba tekrar vereceğim dua edelim 🤲

Ya ben de şey olmuştu yürürken kasikda batma oluyordu ara ara

Benimde kasıklarımda batma oluyor ve bebek istemesem kesin hamile kaldım diye kendimi kemireceğim dönemde denemiştik sonucum aynı sizinki gibi çıktı adetime 2 gün var

Adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı kan testi verdim beta 33 çıkmış sizce hamile miyim

Adetime 6 gün kala test yaptım silik çıktı kan testi verdim beta 33 çıkmış sizce hamile miyim
Kana göre hamilesiniz ama kese görünmeden kesin hamilesiniz diyemeyiz. Beklemeniz gerekiyor. Kan takibi yapın 3000lere geldiğinde kadın doğuma giderseniz kese gözükür.

Back
X