- 23 Şubat 2023
- 1.852
- 1.745
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet normal iki günde iki kat artmalı çünküHayirli gunler hanimlar. Beta hcg iki gune bir istenilmesi normal midir? Veya doktorlar kese gorene kadar istiyorlar mi normal olarqk. Benim ilk hamileligim cok bilmiyorum. Nedir sizlerde durum veya prosedur boyle mi ilerliyor
48 di 130 oldu suanda. Sanirim yasimdan oturu istiyorlar iki gune bir kan tahlili 31 yasindayimEvet normal iki günde iki kat artmalı çünkü
Ben 22 yaşındayım durum bendede aynı. Yaşımızla bir alakası yok , beta sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2 katı ya da yakını artmalıdır. Hergün bakılmasına gerek yoktur ve kese görene kadar bakılır . Benim en son baktıklarında 602 idi .4 gün sonra gittim direk kese baktı beta istemedi sonra48 di 130 oldu suanda. Sanirim yasimdan oturu istiyorlar iki gune bir kan tahlili 31 yasindayim
Benim daha yeni 3 haftalik kese hangi haftada gorunuyor acaba bilginiz var miBen 22 yaşındayım durum bendede aynı. Yaşımızla bir alakası yok , beta sağlıklı bir gebelikte 2 günde 2 katı ya da yakını artmalıdır. Hergün bakılmasına gerek yoktur ve kese görene kadar bakılır . Benim en son baktıklarında 602 idi .4 gün sonra gittim direk kese baktı beta istemedi sonra
Buda değişiyor ama benimki 5+3 te gittiğimizde minicikti karından . Vajinal ultrasonda 4 haftadan sonra karından ultrasonda 5 haftadan sonra görünürBenim daha yeni 3 haftalik kese hangi haftada gorunuyor acaba bilginiz var mi
Tesekkur ederim sanirim benim 3 hafta halaBuda değişiyor ama benimki 5+3 te gittiğimizde minicikti karından . Vajinal ultrasonda 4 haftadan sonra karından ultrasonda 5 haftadan sonra görünür
Yok yaşla alakalı değil herkese böyle eğer iki günde iki kat artmazsa genelde sağlıksız bir gebelik oluyor bunu takip etmek amaçlı48 di 130 oldu suanda. Sanirim yasimdan oturu istiyorlar iki gune bir kan tahlili 31 yasindayim
Sizce 48 den 130 a yukselmis 2 gunde en son persembe vermistim 48 simdi verdm bide 130 ciktiYok yaşla alakalı değil herkese böyle eğer iki günde iki kat artmazsa genelde sağlıksız bir gebelik oluyor bunu takip etmek amaçlı
Gayet güzel ilerliyorSizce 48 den 130 a yukselmis 2 gunde en son persembe vermistim 48 simdi verdm bide 130 cikti
Cok tesekkur ederimGayet güzel ilerliyor
YŞla alakası yok,yazmış arkadaşlar saglıklı mı diye herkesten istiyorlar48 di 130 oldu suanda. Sanirim yasimdan oturu istiyorlar iki gune bir kan tahlili 31 yasindayim
Beta 2 bin falan olmadan görünmez kiBenim de dün regl günüm olması gerekiyordu kan verdim beta 217 çıktı. Kese görünmedi o yüzden takip edeceğiz dedi 4 gün sonra tekrar kan vereceğim. Endişe ediyorum olumsuz bir durum olacak diye umarım normal bir durumdur. Ben de 31 yaşındayım ilk gebeliğim olacak
Evet öyleymiş o yüzden o seviyeye çıkana kadar takip edeceğizBeta 2 bin falan olmadan görünmez ki![]()