Beta hcg ve gebelik

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum daha doğrusu fikirlerinizi almak istiyorum. Benim adet olmam gereken tarih üzerinden 12 gün geçti yani şuan 12 günlük bir regl gecikmem var ve idrar testi yaptım ne silik çıktı nede çok baskın çıktı. İkinci çizgi normal şekilde çıktı hemen beta hcg baktırdım 146.76 çıktı. Yani aslında size sormak istediğim şu ki 12 günlük gecikme için beta hcg çokmu düşük ? böyle bir durum yaşayan varmı? Geç döllenme olabilir mi?

böyle bir durum yaşamadım ama bana biraz düşük geldi sonuc. tabiki doktor değilim nacizane fikrim ama geç döllenme olabilir. doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz sağlıklı gebelikse ki insallah öyledir, 6. haftadasınız o yüzden kese gözükmesi çok muhtemel

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum daha doğrusu fikirlerinizi almak istiyorum. Benim adet olmam gereken tarih üzerinden 12 gün geçti yani şuan 12 günlük bir regl gecikmem var ve idrar testi yaptım ne silik çıktı nede çok baskın çıktı. İkinci çizgi normal şekilde çıktı hemen beta hcg baktırdım 146.76 çıktı. Yani aslında size sormak istediğim şu ki 12 günlük gecikme için beta hcg çokmu düşük ? böyle bir durum yaşayan varmı? Geç döllenme olabilir mi?
Merhaba aynı durumu bende yaşadım 1 haftalık gecikme ile beta hcg =189 çıkmıştı. Çok düşük dediler. Önce kese gözüktü ve bebek olmadığını öğrendim aldırmak istemedim 13.haftada düşük yaptım. Yani boş gebelik geçirdim. Siz 2 veya 3 güne bir değerlerinize bir baktırın. İnş benim yaşadığım gibi birşey yaşamazsınız 🙏

Bilmiyorum ne düşüneceğimi bilemedim burada öyle şeyler okudum ki üç beş günlük gecikmede değeri 6-8-10-20 gibi çok küçük rakamlarla başlayıp sağlıklı gebelik elde edenlerde var ama kimyasal gebelik dış gebelik VS yaşayana var

12 gün gecikme için evet düşük bir değer, normalde regliniz kaç günde bir oluyordu?

Merhaba aynı durumu bende yaşadım 1 haftalık gecikme ile beta hcg =189 çıkmıştı. Çok düşük dediler. Önce kese gözüktü ve bebek olmadığını öğrendim aldırmak istemedim 13.haftada düşük yaptım. Yani boş gebelik geçirdim. Siz 2 veya 3 güne bir değerlerinize bir baktırın. İnş benim yaşadığım gibi birşey yaşamazsınız 🙏
Boş gebelik geçirmişsiniz peki kürtaj vs. Oldumu

Normalde reglim çok düzensiz. Vaktinde olmuyor hiç. Genelde aşagı yukarı beş gün gecikmeli oluyor hep. Prolaktin hormonum yüksekti bu ay 3 hafta boyunca dostinex kullandım ve sonuç bu
Benim de mesela 35-40 gün arası olurdu reglim. Dostinex ben de kullandım 1 ay, onu kullanırken doktor bana korunmamı söylemişti. Eğer adetleriniz düzensizse değeriniz normal olabilir çünkü döllenme tarihinizi net bilemezsiniz. Şu an yapacağınız tek şey 2 günde bir kontrol ettirmek ve değer 3000 civarına gelince kese için muayene olmak. İnşallah sağlıkla ilerler

Benim de mesela 35-40 gün arası olurdu reglim. Dostinex ben de kullandım 1 ay, onu kullanırken doktor bana korunmamı söylemişti. Eğer adetleriniz düzensizse değeriniz normal olabilir çünkü döllenme tarihinizi net bilemezsiniz. Şu an yapacağınız tek şey 2 günde bir kontrol ettirmek ve değer 3000 civarına gelince kese için muayene olmak. İnşallah sağlıkla ilerler
Geriye doğru iki günde bir değeri hesapladığımda yumurtlama adetin olması gerektiği günden iki gün önceye denk geliyor böyle bişey olabilirmi mümkün mü bilemiyorum tabi

O konuda hiçbir fikrim yok, peki herhangi bir belirtiniz var mı. Kasık ağrısı, bel ağrısı gibi?
Okadar sıkıntılı yaşadığım bi sorun yok daha çok mide bulantısı var özellikle gece ve sabah olmak üzere. Birde kimyasal gebelik olsaydı diyorum acaba adet üzerinden 13 gün bile geçmeden sonlanmazmıydı

Okadar sıkıntılı yaşadığım bi sorun yok daha çok mide bulantısı var özellikle gece ve sabah olmak üzere. Birde kimyasal gebelik olsaydı diyorum acaba adet üzerinden 13 gün bile geçmeden sonlanmazmıydı
Şu an sadece varsayım yapabilirsiniz, bu da sizi strese sokar. Bir sonraki kan vermenizde değer artmışsa netleşecektir. Ama dostinex'ten sonra bir adet görüp gebe kalırsanız çok daha sağlıklı olur bence.

Banada biraz düşük geldi çünkü benim adetten 5 gün sonra 2111 di yinede inşallah güzel sonuçlanır

Şu an sadece varsayım yapabilirsiniz, bu da sizi strese sokar. Bir sonraki kan vermenizde değer artmışsa netleşecektir. Ama dostinex'ten sonra bir adet görüp gebe kalırsanız çok daha sağlıklı olur bence.
Bilemiyorum gittiğim doktor proftu baya tecrübeli ve bilgiliydi korunma dedi bnde ona göre hareket ettim ama her doktor farklı söyleyebiliyor yinede

Geç döllenme dir o canım hayırlı olsun birisi burda 27 gün gecikmeyle hamile olduğunu ve keseyi görmüş olabilir

Back
X