Gebeliğe Hazırlık Beta hcg ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
38
Merhaba adetim 3 gun geçti bugün kan verdim betahcg bakıldı 422.7 sonucum ama doktor sonuca bakmadı haftya tekrar gitcem hamilelik varmı varsa değerim nasıl simdiden teşekkür ederim

Merhaba adetim 3 gun geçti bugün kan verdim betahcg bakıldı 422.7 sonucum ama doktor sonuca bakmadı haftya tekrar gitcem hamilelik varmı varsa değerim nasıl simdiden teşekkür ederim
Gayet güzel değeriniz hamilesiniz.Yakın zamanda bir kadın doğumcuya gidin. Gözünüz aydın 🤗

Değeriniz iyi 2 gün sonra tekrar verin kan. 2 katı yaklaşık artış olmuşsa 2 hafta sonra doktora gidip keseyi görün. Ondna sonraki 2 haftada da kalp atışı alırsınız. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin 🤲

Değeriniz iyi 2 gün sonra tekrar verin kan. 2 katı yaklaşık artış olmuşsa 2 hafta sonra doktora gidip keseyi görün. Ondna sonraki 2 haftada da kalp atışı alırsınız. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin 🤲
Tesekkur ederim canım öyle yapicam inşallah sağlıklıdır daha önce cok kayıp verdim

Bende anlamdim bir hafta uzun süre degilmi dediğiniz gibi 2 günde bir tahlil istemesi lazım degilmi haftaya tekrar kan vericem
Tabi cok sacma olmus bu durum sana kan testi yazdiysa bence sen yarin ve birgun baktir testlerine haftaya kadar takip etmesi daha mantikliyfi biraz basindan atmis gibi olmus

Tabi cok sacma olmus bu durum sana kan testi yazdiysa bence sen yarin ve birgun baktir testlerine haftaya kadar takip etmesi daha mantikliyfi biraz basindan atmis gibi olmus
Aynen cnm bende iki gün sonra tekrar gidicem valla zaten bekleyemem haftaya kadar bir tek hastane bir doktor ilçemizde çok sıkıntı

Back
X