Beta Hcg ve kese

betsuru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
27
9
1
26
Kızlar Cuma günü beta 1630 çıktı ve doktor alttan muayene ile kese gördü ama çok küçük dedi net konuşmadı 1 hafta sonra gel dedi. Benim son regl başlangıç tarihim 22 Haziran ama adet sonrası ilk ilişkim 6 Temmuzda olmuştu kaç haftalık oluyor bu duruma göre bi sıkıntı yoktur di mi? Bir de göğüs hassasiyeti meme ucu koyulaşması vs var ama mide bulantısı çok yok bu kötü Bi şey mi

Canım bulantı beta yükseldikçe oluşan bir şey. Olmayadabilir tabi ne mutlu 😅 bende bulantım yok diye seviniyordum 7.haftamda başlamıştı. Muhtemelen henüz 4 haftalık filandır

Merhaba benimde beta 2000 lerdeydi çok küçük kese deyip 1 hafta sonrasına verdi randevu. Yalnız beta hızımda iki kat artma olmuyor son iki seferdir sizde de durum öyle mi 1.3 falan artıyor. Hemen hemen aynı sayılırız aramızda 4 gün var

Merhaba benimde beta 2000 lerdeydi çok küçük kese deyip 1 hafta sonrasına verdi randevu. Yalnız beta hızımda iki kat artma olmuyor son iki seferdir sizde de durum öyle mi 1.3 falan artıyor. Hemen hemen aynı sayılırız aramızda 4 gün var
Bilmem betaya baktırmadım bir daha ben

Back
X