Beta hcg yanlış çıkar mı?

Melek223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2022
2
0
1
24
Kızlar merhaba. 11 gün gecikmem var. 6.günümde kan testi verdim negatif çıktı. Ama sürekli bel ağrım, kramplar, ara ara hafif bulantı, yeme krizlerim süreli uyku hali ve beyaz yapışkan halde akıntım var. Bu kan testi yanlış çıkarma olasılığı var mıdır tekrar test yapmalı mıyım?

Hiç bi fikrim yok ama bi gec döllenme ile yazılar varsa burada okuyun daha önceden açılmış konularda aradığım bilgilere ulaşıyorum bazen, Allah gönlünüze göre versin :)

5 gün önce kan vermişsin zaten, geç döllenme diye düşünsek bile bugün yarın normal kaset idrar testi yaparsan eğer varsa çıkar.

Çok zor hatta imkansız

Var kuzum benim çok yakınlarının hepsi hatta bebisleri kanda çıkmadı 3 kere kan verdiler sonra öğrendiler kaset testte cikmayanda var hatta hiç çıkmayan benim tanıdıklarım hepsi öyle bebisleri geç öğrendiler seni umutlandirmak istemem ama yinede takma bende Perşembe günü gidicem öğrenmeye inşallah vardır ben bu ay çok garibim bütün belirtiler var bende de ama kaset testte
çıkmıyor seninde vardır rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…