Beta HCG yardım edin kizlar

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kızlar meraba..
17 şubat (adete 6 gün varken ) akşam özelde kan verdim sonuç 90 çıktı.
21 şubat (adete iki gün varken) sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç 218 çıktı.
Güzel ilerlemiyor gibi sanki🥺
Sizler ne dusunuyo sunuz fikirlerinize ihtiyacım var 🥺

iki günde% 60 artması gerek,19 şubat'ta 144 normal, iki sonra yani 21 şubat'ta 230 falan olması gerek ama 218 çıkmıs çok bir fark yok canım normal yani bence.

iki günde% 60 artması gerek,19 şubat'ta 144 normal, iki sonra yani 21 şubat'ta 230 falan olması gerek ama 218 çıkmıs çok bir fark yok canım normal yani bence.
Acaba sağlık ocağı ve özel hastane labaratuvar farkliligindan sonuçlar da aşağı yukarı farklar da olabilir mi diye düşündüm

Bakalm yarn sabah tekrar sağlık ocağında vericem. Onun sonucunda belli olur artık. 1 dış gebelik 3 kimyasal gebelik geçirdim oyuzden biraz korkuyorum acikcasi
Yaa çok geçmiş olsun tekrar başınıza gelirse genetik test yaptırın bir sebebi olmalı, benimse 1 boş gebelik(kürtaj oldum) tahminime göre 1 de Kimyasalım var bu ay bakalım ne olucak inşallah güzel haberlerle geliriz pozitif düşünün, allahın izniyle bir şey olmaz 🙏🏻🤍

Yaa çok geçmiş olsun tekrar başınıza gelirse genetik test yaptırın bir sebebi olmalı, benimse 1 boş gebelik(kürtaj oldum) tahminime göre 1 de Kimyasalım var bu ay bakalım ne olucak inşallah güzel haberlerle geliriz pozitif düşünün, allahın izniyle bir şey olmaz 🙏🏻🤍
İnşallah canm işte ilk özel hastanede çıkan sonuç 90. Normalde bu kez ki tahlil sonucu 360 civarı olması gerekiyordu 218 çıktı bakalm umarım yolundadır herşey. Hepimize tüm isteyen dileyen herkese rabbim saglikli gebelik nasip etsin hayırlısıyla saglikli bebişlerimiz olsun inşallah

İnşallah canm işte ilk özel hastanede çıkan sonuç 90. Normalde bu kez ki tahlil sonucu 360 civarı olması gerekiyordu 218 çıktı bakalm umarım yolundadır herşey. Hepimize tüm isteyen dileyen herkese rabbim saglikli gebelik nasip etsin hayırlısıyla saglikli bebişlerimiz olsun inşallah
Aminnn inşallah, verdiğiniz yerden kaynaklı büyük ihtimal stres olmayın

Kızlar kan sonucu ciktii..
Şimdi size tabloyu söylüyorum
17 şubat 90 (özel hastane)regl 6 gün var
21 şubat 218 (sağlık ocağı)regl 2 gün var
23 şubat 662 (özel hastane)regl günü
Sizce nasıl değerler. Sanki biraz orantısız gibimi🥺

Back
X