beta hcg yardımmm ne olur canlarım :(

monaroza01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
848
414
83
Arkadaşlar pko hastasıyım nisan ayında klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım 8. haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Aradan 3 ay geçti ve ben bu kez aşılama oldum. Bir yumurtam oluştu ve 24 eylülde aşılama oldum. 10 gün sonra yani 4 ekimde beta hcg
sonucum 43 çıktı 8 ekimde 224 12 ekimde 871 çıktı. Ayrıca ilk iki değerimi de saat 13:30 da son değerimi 17:30 da ölçtürdüm ilk zamanlar ikiden fazla katlayan değer neden daha sonra ikiye tam katlamadı? Bilenler ne olur yardım edin. Allah rızası için :(

kızlar merhaba bende bı soru sorucaktım bnm beta hcg sonucum 203 ultrasona grdm bşy cıkmadı kan testim pozitif doktor 2 haftalık ddi ama hesaplıyorum 4 haftalık cıkıyo bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum

Arkadaşlar pko hastasıyım nisan ayında klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım 8. haftada bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Aradan 3 ay geçti ve ben bu kez aşılama oldum. Bir yumurtam oluştu ve 24 eylülde aşılama oldum. 10 gün sonra yani 4 ekimde beta hcg
sonucum 43 çıktı 8 ekimde 224 12 ekimde 871 çıktı. Ayrıca ilk iki değerimi de saat 13:30 da son değerimi 17:30 da ölçtürdüm ilk zamanlar ikiden fazla katlayan değer neden daha sonra ikiye tam katlamadı? Bilenler ne olur yardım edin. Allah rızası için :KK43:

ikiye katlamasıyla arasında çok bir fark yok belki aşılamadan dolayı fazla olmuştur ilk başta. içini ferah tut yarın bir daha baktır istersen...

kızlar merhaba bende bı soru sorucaktım bnm beta hcg sonucum 203 ultrasona grdm bşy cıkmadı kan testim pozitif doktor 2 haftalık ddi ama hesaplıyorum 4 haftalık cıkıyo bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum

Beta hcg daha çok az Görünmez herhangi birşey ultrasonda adetin nekadar gecikmişti

canım en son reglm eylülun 11inde oldum 22 gunde bır oluyorum ve 4 gun sürüyo

Canim calisiyorum ben cok ayakta dolasiyorum isim geregi bu yuzden bel agrisindan duramiyorum korkuyorum dusuk olucak diye henuz kesesi bile yok

Canim calisiyorum ben cok ayakta dolasiyorum isim geregi bu yuzden bel agrisindan duramiyorum korkuyorum dusuk olucak diye henuz kesesi bile yok
Rahatsızlık duyarsan rapor al canım bende Başlarda iyiydim kahverengi lekelenmeler olunca doktor 10 gün rapor verdi evdeyim haftaya başlıcam bende işe

Back
X