• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Yavaş Artış

bilinmeyenselen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
269
57
18
28
Kızlar iki gün arayla 18-47-90-180 çıktı yarın tekrar kan vericem , doktor vajinal muayene yaptı rahim duvarı kalınlaşmış , rahimde kanama yok yumurtalıklar da iyi dedi ama artış yavaş gibi dedi böyle olup hamileliği sağlıkla ilerleyen var mı hiç :(

Kızlar iki gün arayla 18-47-90-180 çıktı yarın tekrar kan vericem , doktor vajinal muayene yaptı rahim duvarı kalınlaşmış , rahimde kanama yok yumurtalıklar da iyi dedi ama artış yavaş gibi dedi böyle olup hamileliği sağlıkla ilerleyen var mı hiç :(
Bence artış gayet iyi 2 katına yakın artmış sürekli. %60 artması yeterki bence kötü düşünme hiç kaç haftalıksın ?

Adet gecikmesinin 6. Günündeyim , doktor 180 olan değer 250-260 olması lazımdı dedi iki buçuk yıl sonra ilk defa hamile kaldım ve çok kaygılıyım
Hepsini 2 gün arayla mı verdin ?
2 kat artması yeterli deniliyor zaten sonralarda daha hızlı artıyor ama neden öyle bi şey dedi anlayamadım.
Hiç korkma bence ya gayet güzel artıyor. Hani başka bir şey gördüyse bilemem ama beta arttığı sürece bence sağlıklı. En azından şu an sağlıksız demek için çok erken. 5. Haftasın muhtemelen .

Bence artış gayet iyi 2 katına yakın artmış sürekli. %60 artması yeterki bence kötü düşünme hiç kaç haftalıksın ?

Hepsini 2 gün arayla mı verdin ?
2 kat artması yeterli deniliyor zaten sonralarda daha hızlı artıyor ama neden öyle bi şey dedi anlayamadım.
Hiç korkma bence ya gayet güzel artıyor. Hani başka bir şey gördüyse bilemem ama beta arttığı sürece bence sağlıklı. En azından şu an sağlıksız demek için çok erken. 5. Haftasın muhtemelen .
Lekelenme geliyo sürekli ama doktor rahimde kanama yok diyor yarın ne çıkacak bakalım inşallah saglıklıdır

benim de aldığım ilk değer 94tü 2 gün sonra 190a cıktı. boşuna stres yapmayın.

Benim 190 dan iki gün sonra 383 çıktı anlamadım
yine normal 2 kat artmış zaten. hic bosuna stres yapmayın bi kaç gün bekleyin sonrasında doktora gidin keseyi görürsünüz siz de. 2 katı artıyor takip etmenize gerek yok. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

yine normal 2 kat artmış zaten. hic bosuna stres yapmayın bi kaç gün bekleyin sonrasında doktora gidin keseyi görürsünüz siz de. 2 katı artıyor takip etmenize gerek yok. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kollarım delik deşik oldu gerçekten , Allah Sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💖

Benim 190 dan iki gün sonra 383 çıktı anlamadım
Benim de artışım yavaş gidiyor sizinle temmuz annelerinde de konuşmuştuk. Ben de endişeliyim lekelenmem yok ama kasıklarım bugün ara ara ağrıdı hep. Sürekli aklım orada. Ben en son salı günü yapmıştım 169 çıkmıştı bir daha yaptırmadım yarın randevu aldım bakalım inşallah şu muallaktan kurtuluruz.

Back
X