Beta hcg yavaş artma!!!

zehraaaxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2021
3
0
1
38
Herkese merhaba. Görüşleriniz çok önemli benim için. Adetim 4 gün gecikti test yaptım. İlk Kan testimle de bete hcg değeri 52 çıktı. 5 gün sonra da 162. Doktor riskli dedi. Benim gibi bir durumu yaşayan oldu mu acaba?

Son düzenleme:
Ben yasadm 4 gun gecikmede 46 cikti ikiye katladimi diye baktik tam ikiye katlamadi.. moralini bozmak icin yazmadm ama tedbirli ol, bana tani koyamadi dr sonra dis gebelik oldugunu anladi ameliyat oldum.. uyanik kalmani tavsiye ederim, bu durumda bazi dr lar rahat davraniyor acele etmiyor, lakin dis gebelikse nekadar once anlarsaniz okadar sanslisiniz.. ayrica gec dollenme de olabilir gerekirse baska dr a gidin , ve tahlillerinizi ayni laboratuvarda tam 2 gun gectikce yaptirin..
yani farkli hastanede 1.5 gun sonra yada 3 gun sonra yaptirmayin..

Dis gebelik olsa agrin olur dediler , benim hic bi agrim olmadi.. dr lar inanamadi beta degerim 10 binin uzerindeyken laparoskopi oldum.. onceden tani konabilseydi igneyle sonlandirilirdi..
once yazmadm size moralinizi bozmayim diye, ama sonra yazmadan edemedim moralinizi bozmadan uyanik olun benim tavsiyem tek dr la kalmayin..
insallah gec dollenmedir ve hersey yolundadir, sizin icin dua edicem.. sonuc alinca haber ederseniz sevinirim

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten. Bende de ağrı sızı lekelenme kanama vs yok. Pazar günü tekrar betahcg testi yaptıracam. Doktor en az 270 be üstü olmalı dedi. İnşallah herşey yolunda gider. Eşimle Çok istiyoruz. Çok çok sağolun dualarınız için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…