• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yavaş artması acil bakar mısınız

arastiranbirisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2025
12
0
1
22
Beklenen adet tarihim 8-9 Ekim. 7 ekimde kan verdim beta hcg 52 çıktı. 9 ekimde tekrar verdim 130 çıktı doktor bizim için bi anlam ifade etmiyor dedi önemsiz bir artış dedi. Pazartesi tekrar kan ver dedi. Hayal kırıklığına uğradım daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu

Beklenen adet tarihim 8-9 Ekim. 7 ekimde kan verdim beta hcg 52 çıktı. 9 ekimde tekrar verdim 130 çıktı doktor bizim için bi anlam ifade etmiyor dedi önemsiz bir artış dedi. Pazartesi tekrar kan ver dedi. Hayal kırıklığına uğradım daha önce böyle bi durum yaşayan oldu mu
Neresi yavaş bunun
Artıyor işte
Azdan az artar çoktan çok
Sonuçta bu beta 0 normal zamanda
Bir yükselişi olacak elbette
Çok başında öğrendiğiniz için doktorlar ciddiye almıyor bekleyin bi artaın

Bende senin dediğin tarihte kan verdim 41,2 çıktı doktor bir hafta sonra gel bakalım dedi

Back
X