Son durumum pekde iyi değil kolay şeyler atlatmadim anlatmasi uzun sürer kısaca söyleyeyim.Hastaneye yatirildim yaklaşık 12gun kadar yattım bu süreç çok kötü araştırma hastanesi ve kollarım mos mor oldu ağrı kesicileri yasak ettiler ağrım geldiğinde 1 saat çekip oturuyordum en son olarak kontrollü bir şekilde taburcu ettiler ve evde 1gun kalabildim sabah ezaniyla beraber sancılarım geçmeyi ve yine hastanes yolunu tuttuk 5gun sonunda beni laparoskopik ile ameliyat edeceklerdi kişi akşam 11sulari ağrım başladı ve gecmedi kusmaya başladım heryerim uyusmaya başladı ve nefes alamaz hale geldim kontrolle beraber beni acil açık ameliyata aldılar 3bucuk 4gibi gece ameliyat tan ciktim kendime sonradan geldim dediğim gibi çok uzun ve kısa anlatıyorum bu aralarda çok şeyler oldu.o geceyi çok kötü ağrı içinde geçirdim ayrıca iki ameliyat oldum bagirsaklarimda yapışmış bağırsak ameliyatı da oldum.3gun sonunda çıktım ve iyileşme uzun sürdü aşırı gaz ve ağrı içindeydim yavaş yavaş geçti Allah'ım kimseyed yaşatmasın . sürekli kontrolü altında kalın.