Merhaba olumsuz düşünmeyin ama iki günde bir kan verin değer düzgün artıyor mu anlayabilmek için. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ihmal etmeyin kontrolleriMerhaba hanımlar. Adetim yaklaşık 17 gün gecikti. En son adetimin ilk günü 24 Mart. Hesaba göre 6+5 olmam gerek. 4 kere idrar testi yaptım hepsi pozitif. 30 Nisan kan testi yaptırdım beta hcg 122 çıktı kese gözükmemişti ve kasıklarımda sancı başladı ve kanamamda oldu doktor progestan verdi. 7 Mayıs tekrar kontrole gittim kan testi 878 çıktı ama kese yine gözükmedi. Doktor belli bir değere ulaştığında kese gözükür demişti. Ama benim bunun öncesinde kahverengi lekelenme ve 1 hafta boyunca hem ağrım hemde hafif kanamam olmuştu. Bu durumu yaşayan var mı. Dış gebelikten şüpheleniyorum nedense
Yazdıklarınıza göre gayet güzel yükselmiş değerleriniz. Bata 4 gün varken kanamam oldu, adet oldum zannettim. Ertesi gün ise kanama yoktu ama kahverengi lekelenmem vardı. Test verdiğimde hamile olduğumu öğrendim sizin 2 katı değerinizle. (Yumurtlamam erken olmuştu o ay) bir gün sonra yine kan gördüm. değerlerim ise %40 gibi sınırda artış gösterdi, progrstana rağmen lekelenmem de oldu ama 1.5 hafta sonra keseyi gördükMerhaba hanımlar. Adetim yaklaşık 17 gün gecikti. En son adetimin ilk günü 24 Mart. Hesaba göre 6+5 olmam gerek. 4 kere idrar testi yaptım hepsi pozitif. 30 Nisan kan testi yaptırdım beta hcg 122 çıktı kese gözükmemişti ve kasıklarımda sancı başladı ve kanamamda oldu doktor progestan verdi. 7 Mayıs tekrar kontrole gittim kan testi 878 çıktı ama kese yine gözükmedi. Doktor belli bir değere ulaştığında kese gözükür demişti. Ama benim bunun öncesinde kahverengi lekelenme ve 1 hafta boyunca hem ağrım hemde hafif kanamam olmuştu. Bu durumu yaşayan var mı. Dış gebelikten şüpheleniyorum nedense
Merhaba olumsuz düşünmeyin ama iki günde bir kan verin değer düzgün artıyor mu anlayabilmek için. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ihmal etmeyin kontrolle
Haklısınız. Bugün tekrar kan testi yaptıricam. İnşallah yükseliş görürüm.Merhaba olumsuz düşünmeyin ama iki günde bir kan verin değer düzgün artıyor mu anlayabilmek için. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ihmal etmeyin kontrolleri
Evet doktor da artış iyi dedi ama ben kanamam ve ağrılarımdan korkuyorum. Bugün tekrar kan testi vericem. Kalp atışını ne zaman duymuştunuzYazdıklarınıza göre gayet güzel yükselmiş değerleriniz. Bata 4 gün varken kanamam oldu, adet oldum zannettim. Ertesi gün ise kanama yoktu ama kahverengi lekelenmem vardı. Test verdiğimde hamile olduğumu öğrendim sizin 2 katı değerinizle. (Yumurtlamam erken olmuştu o ay) bir gün sonra yine kan gördüm. değerlerim ise %40 gibi sınırda artış gösterdi, progrstana rağmen lekelenmem de oldu ama 1.5 hafta sonra keseyi gördükkarından 2000-3000 arasındayken kese görünüyor. İyi düşünün
Buse merhaba durumun nasıl sonucun nasıl ilerlediMerhaba hanımlar. Adetim yaklaşık 17 gün gecikti. En son adetimin ilk günü 24 Mart. Hesaba göre 6+5 olmam gerek. 4 kere idrar testi yaptım hepsi pozitif. 30 Nisan kan testi yaptırdım beta hcg 122 çıktı kese gözükmemişti ve kasıklarımda sancı başladı ve kanamamda oldu doktor progestan verdi. 7 Mayıs tekrar kontrole gittim kan testi 878 çıktı ama kese yine gözükmedi. Doktor belli bir değere ulaştığında kese gözükür demişti. Ama benim bunun öncesinde kahverengi lekelenme ve 1 hafta boyunca hem ağrım hemde hafif kanamam olmuştu. Bu durumu yaşayan var mı. Dış gebelikten şüpheleniyorum nedense
Merhaba canım. Son yaptırdığım test 1500 küsürlerdeydi. 2 hafta oldu testi yapali. 4 gün önce de biraz ayaklandim ve belime giren ağrıyla parça geldi direk doktora gittim yani kesin düşürdüm dedim. Karından gözükmedi vajinal ile baktı doktor. Görünmeyen kese nihayet gözüktü bebekte vardı kalp atışı da ama doktor kese etrafında kanama var dedi. İğne verdi sadece yemek ve lavabo için kalk hep dinlen dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı eve gelince tekrar bir parça geldi et gibi değildi ama. İlacımı fitil şeklinde kullanıyorum devamlı yatıyorum pazartesi tekrar gideceğim doktoraBuse merhaba durumun nasıl sonucun nasıl ilerledi
Allah razı olsun ama maalesef düşük yaptım. 2 gün önce doktora gittim kese parçalanmış düşük yapmışsın dedi. Kanamam artmıştı. Bugün belirgin bir şekilde et parçası geldi. Kürtaj da sakıncalı gördüğüm için yaptırmadımumarım sağlıklı ilerler senin için dua ediyorumil değerlerin düşükmüydü artış konusundadueğerlerin düşükmüydü artış konusunda
Çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmaz inşallahAllah razı olsun ama maalesef düşük yaptım. 2 gün önce doktora gittim kese parçalanmış düşük yapmışsın dedi. Kanamam artmıştı. Bugün belirgin bir şekilde et parçası geldi. Kürtaj da sakıncalı gördüğüm için yaptırmadım
Aminn. Kimseye yaşatmaz inşallahÇok üzüldüm Allah bir daha yaşatmaz inşallah
biraz geç yazıyorum canım ama tekrar sormak istedim. hcg değerin iki günde bir 40% mı artış göstermişti?Yazdıklarınıza göre gayet güzel yükselmiş değerleriniz. Bata 4 gün varken kanamam oldu, adet oldum zannettim. Ertesi gün ise kanama yoktu ama kahverengi lekelenmem vardı. Test verdiğimde hamile olduğumu öğrendim sizin 2 katı değerinizle. (Yumurtlamam erken olmuştu o ay) bir gün sonra yine kan gördüm. değerlerim ise %40 gibi sınırda artış gösterdi, progrstana rağmen lekelenmem de oldu ama 1.5 hafta sonra keseyi gördükkarından 2000-3000 arasındayken kese görünüyor. İyi düşünün
Evet 2 günde bir %40 artmıştıbiraz geç yazıyorum canım ama tekrar sormak istedim. hcg değerin iki günde bir 40% mı artış göstermişti?
Bende aynı durumdayım hcg değerim %40 civarında ilerliyor ve doktor artışa bakarak büyük ihtimal dış gebelik sağlıksız bir gebelik dedi daha hcg değerim düşük olduğu için keseyi bile görmeden. İğne verdi vurdur düşsün dedi. Şuan hamileliğiniz devam ediyor mu acaba? Çok kararsızım net olarak kese gözükmeden iğne ile sonlandırmaya. Son beta değerim 193 dü.Evet 2 günde bir %40 artmıştı
Yarın 20.haftamıza giriyoruz inşallahBende aynı durumdayım hcg değerim %40 civarında ilerliyor ve doktor artışa bakarak büyük ihtimal dış gebelik sağlıksız bir gebelik dedi daha hcg değerim düşük olduğu için keseyi bile görmeden. İğne verdi vurdur düşsün dedi. Şuan hamileliğiniz devam ediyor mu acaba? Çok kararsızım net olarak kese gözükmeden iğne ile sonlandırmaya. Son beta değerim 193 dü.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Yarın farklı bir doktora randevu aldım umarım sizin gibi güzel haberler alırım. Banada dua ederseniz bol bol sevinirim hamilelerin duası kabul olurmuşYarın 20.haftamıza giriyoruz inşallahmutlaka farklı bir doktordan görüş aşım derim. Bir arkadaşıma da doktor kese görünmüyor dedi, başka doktor kalp atışı dinletti. 2 yaşında bir kızçesi var tabi dış gebelik anne için çok riskli haftanıza göre alt sınırlar içinde mi ona bakın. Benim doktorum %40 artsa da alt sınırlar içinde artmaya devam ediyor haftanla uyumlu dedi. Ben yumurtlama tarihimi bildiğim için haftamı takip edebiliyordum
İyi günler benimde beta değerlerim şu şekildeYazdıklarınıza göre gayet güzel yükselmiş değerleriniz. Bata 4 gün varken kanamam oldu, adet oldum zannettim. Ertesi gün ise kanama yoktu ama kahverengi lekelenmem vardı. Test verdiğimde hamile olduğumu öğrendim sizin 2 katı değerinizle. (Yumurtlamam erken olmuştu o ay) bir gün sonra yine kan gördüm. değerlerim ise %40 gibi sınırda artış gösterdi, progrstana rağmen lekelenmem de oldu ama 1.5 hafta sonra keseyi gördükkarından 2000-3000 arasındayken kese görünüyor. İyi düşünün
21.haftaya gireceğiz inşallahİyi günler benimde beta değerlerim şu şekilde
4 Temmuz 592
6 Temmuz 1006
8 Temmuz 1468
Değerlerim iki katı artmıyor sizin gebeliğiniz sağlıklı devam ediyormu korkuyorum dış gebelikten
İnşallah yarına randevum var ama gittiğim yerdeki doktor çok donanmalı değil . Haftamla da uyumlu mu bilmiyorum değerim sat 31 Mayıs bugün 5+4 olmamız lazımdı .İnşallah daha kese gözükmeden kürtaj diyenlerden olmaz . O kadar istiyorum ki sizin gibi bir mucizeye sahip olmayı21.haftaya gireceğiz inşallahsizin ilki %60, diğeri ise %46 civarında artmış. Bildiğim kadarıyla %50ye kadar sağlıklı artış deniliyor ama benim gibi sizin de haftanızla uyumlu bir artışınız varsa sorun olmaz inşallah. 10 gün kadar takip ettik betayı. Siz de takip edim, inşallah düzenli artar, sağlıklı bir gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?