• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg yavaş yükselmesi yardım

buralidegilim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
42
15
88
30
Kızlar herkese selam, daha önce buraya yazmıştım şimdi tekrar benzer bir konu. 19 eylülde 318 olan beta hcg 3 günde 1640 a çıkmıştı arkasına da keseyi gördük çok şükür. Sonra doktor bazı testler istedi içinde beta hcg de vardı 1640 olan değerim 8 günde 6200 e çıkmış, doktor biraz yavaş yükselmiş dedi. Bu durumu yaşayan oldu mu 5+6 da yaptırmıştım testi şu an 6+1 deyim. Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim

Merhaba benim bildiğim değerler de bir sorun yok keseyi de görmüşsünüz 1hafta sonra gitseniz kalp atışını duyduktan sonra betaya çok önem verilmiyor

Merhaba benim bildiğim değerler de bir sorun yok keseyi de görmüşsünüz 1hafta sonra gitseniz kalp atışını duyduktan sonra betaya çok önem verilmiyor
Teşekkür ederim🙏🏻 Bugün gittim tekrar kalp atışını duyamadık henüz, pazartesi tekrar randevum var 6+5 e denk geliyor inşallah sağlıklıdır ve duyarız🙏🏻 doktor beta hcg yavaş artmış diyince biraz şüphelendik :(

Back
X