- Konu Sahibi buralidegilim
inşallah siz de güzel haberler alırsınızÇok şükür darısı inşallah başımıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah siz de güzel haberler alırsınızÇok şükür darısı inşallah başımıza![]()
Çok teşekkür ederim, sağ olun desteğiniz için. Biz geçen cuma günü çok belli belirsiz kalp atışı duymuştuk çok yavaştı, bu hafta hiç duyamadık. Muhtemelen durduğunu söyledi ama ne olur ne olmaz bekleyeceğiz.. sağolunBebek oluştuktan sonra kalp atışını 8. Haftada bile duyan var o yüzden umutsuz olmayın nolur, ben bugün kalbi hiç düşünmemiştim aklım hep boş gebelik mi yoksa bebek oluşacak mı düşüncesindeydi, hatta bebek varsa kalp atışı için haftaya çağırabilir felan diye söylemiştim eşime o yüzden güzel düşünün inşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Sağolun amin siz de inşallahÇok üzüldüm, umarım herşey yoluna girer çok güzel haberler alırsınız![]()
Merhaba son durumunuz nedirMucizeler sizinle olsun ben de umutla perşembeyi bekliyorum inşallah güzel şeyler duyarız![]()
Selam canım ne yaptın son durumun neMucizeler sizinle olsun ben de umutla perşembeyi bekliyorum inşallah güzel şeyler duyarız![]()
Merhaba canım sizde nasıl oldu? Bende 2140 3 gün sonra 4556 çıktı , 2 güne 2 kat olmadığı için tedirginim, siz kalp atışını duydunuz dimi?Selam canım ne yaptın son durumun ne
Merhabalar şuan tam 9+0 çok şükürMerhaba canım sizde nasıl oldu? Bende 2140 3 gün sonra 4556 çıktı , 2 güne 2 kat olmadığı için tedirginim, siz kalp atışını duydunuz dimi?
Çok sağolun içimi rahatlatdınızMerhabalar şuan tam 9+0 çok şükürhiç takılmayın rakamlara benim en son verdiğimde 5000 den 2 gün sonra 7500 e çıkmıştı genel olarak %55 gibi bir artışım oluyordu son birkaç verdiğimde çok korkmuştum ama hem kendi doktorum hem sağlık ocağındaki doktor hiç önemli değil sonuçta artış var ve keseyi gördükten sonra önemli olan normal ultrason kontrolleri betanın önemi kalmıyor demişlerdi öyle de oldu.
Düşük yaptımSelam canım ne yaptın son durumun ne
Düşük yaptımMerhaba son durumunuz nedir
Benimkinide yorumlarmısınız rüp bebek 5. Gün embriyosu 7. Gün beta 67.16 9. Gün 100.5 normalmiKızlar herkese selam, daha önce buraya yazmıştım şimdi tekrar benzer bir konu. 19 eylülde 318 olan beta hcg 3 günde 1640 a çıkmıştı arkasına da keseyi gördük çok şükür. Sonra doktor bazı testler istedi içinde beta hcg de vardı 1640 olan değerim 8 günde 6200 e çıkmış, doktor biraz yavaş yükselmiş dedi. Bu durumu yaşayan oldu mu 5+6 da yaptırmıştım testi şu an 6+1 deyim. Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim
Merhaba %60 arttıysa da normal diyorlar yani sizinki belki normal olabilir. Tüp bebekte nasıl oluyor bilmiyorum bilen arkadaşlar yorum yapabilir belkiBenimkinide yorumlarmısınız rüp bebek 5. Gün embriyosu 7. Gün beta 67.16 9. Gün 100.5 normalmi