Beta Hcg yavaş yükselmesi

aleynatlms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
206
73
28
27
Merhabalar herkese
23.12.2022 tarihinde idrar testi pozitif geldi ikinci çizgim biraz silikti. Beta Hcg verdim 22,9 çıktı. 2 gün sonra 48 çıktı. Bugün doktor kontrolünde kese görünmedi beta verdim 65,9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir pazartesiyi bekleyelim dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aramızda?

Merhabalar herkese
23.12.2022 tarihinde idrar testi pozitif geldi ikinci çizgim biraz silikti. Beta Hcg verdim 22,9 çıktı. 2 gün sonra 48 çıktı. Bugün doktor kontrolünde kese görünmedi beta verdim 65,9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir pazartesiyi bekleyelim dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aramızda?
2 günde 1, değerin 2 ye katlamasi gerek. Kese için çok erken 3 binlerdee görünüyor

Aynı saatte aynı yerde verdiyseniz yavaş yükselmiş. Değer arkadaşın dediği gibi üçbinlerde görünüyor

2 günde 1, değerin 2 ye katlamasi gerek. Kese için çok erken 3 binlerdee görünüyor
Bunu biliyorum ama kimyasal gebelikten şüphelendi ve bu beni ürkütüyor moralimi de bozmak istemiyorum değeri yavaş artıp sağlıklı gebelik geçirenler de varmış bu beni biraz umutlandırdı

Merhabalar herkese
Kese 1000lere geldiğinde vajinal 2500ün üstüne çıktığında karından gözükür. Gözükmemesi çok normal

Merhabalar herkese
Benimde böyle :( önce 44 çıktı 2 gün sonra 66. Beklemekten tükendim artık. Yarın tekrar test yaptırcam bakalım kaç olacak. Bu arada bat geçti mi senin.

Benimde 3 gün gecikti 26 Aralıktı. Forumda bu şekilde düşük değerle başlayıp sağlıklı ilerleyenleri gördüm, kimyasal yaşayanları da gördüm :KK43: inşallah sağlıklı devam eder ikimizinde bakalım.
Bende onları gördükten sonra umutlarım yeşerdi pazartesi güzel haberler duymak istiyorum sen tekrar baktırdın mı

Kızlar benimde bat günüm 26 sıydı 27 sinde beta 9 çıktı 29 unda 49 pazartesi tekrar ver dediler bakalım inşallah sağlıkla ilerler hepimizin 🙏

Merhabalar herkese
Benimde çok yavaş yüksekdi hatta bu sağlıklı gebelik olamaz kesenin içi boş kürtaj ol falan dediler ama şu an gayet sağlıklı çok şükür inşAllah sizinde öyle olur

Back
X