Beta Hcg yavaş yükselmesi

Tekrar merhaba geçmiş olsun size de doktorunuz desteklemek konusunda ne önerdi ben bugün de kan verdim 198 e çıkmış beta düşmesi yerine çıkıyor çok tedirginim :KK43:
Yani bana bekleyelim dedi herhangi bir ilaç vs destekleme yok sadece folik asite devam ediyorum bi sonraki gebelik için onun dışında başka bir şey vermedi yarın muayene gidicem

Benim de 2. Kimyasal gebeliğim şuan yaşıyorum hatta beta 93 ögrendim sonra 270 ardından çok az Kanamam oldu doktor gebelige de çevirebilir kimyasal da olabilir dedi tekrar kan verdim ve bugün 147 ye düşmüş degerim. İlk kimyasal gebelikte normal adet gibi görmüş tüm yogun geçmişti ve agrılıydı. Şuan degerim düşüyor ama Kanamam çok çok az bi şekilde ilerliyor çok degişik birşey insan kimyasal gebeliği bu şekilde geçirince hamile olsa bile artık inanmak istemez yani ben o duruma geldim yine herşeyin hayırlısı olsun diyorum.

Benim de 2. Kimyasal gebeliğim şuan yaşıyorum hatta beta 93 ögrendim sonra 270 ardından çok az Kanamam oldu doktor gebelige de çevirebilir kimyasal da olabilir dedi tekrar kan verdim ve bugün 147 ye düşmüş degerim. İlk kimyasal gebelikte normal adet gibi görmüş tüm yogun geçmişti ve agrılıydı. Şuan degerim düşüyor ama Kanamam çok çok az bi şekilde ilerliyor çok degişik birşey insan kimyasal gebeliği bu şekilde geçirince hamile olsa bile artık inanmak istemez yani ben o duruma geldim yine herşeyin hayırlısı olsun diyorum.
2 gün önce gittim doktora beta baktırdım 156ya çıkmış doktor artık müdahale edelim dedi methotrexate iğne vuruldum 2 gündür aşırı mide bulantısı var ama henüz kanamam başlamadı

Merhabalar herkese
23.12.2022 tarihinde idrar testi pozitif geldi ikinci çizgim biraz silikti. Beta Hcg verdim 22,9 çıktı. 2 gün sonra 48 çıktı. Bugün doktor kontrolünde kese görünmedi beta verdim 65,9 çıktı. Doktor kimyasal gebelik olabilir pazartesiyi bekleyelim dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı aramızda?
Canım öncelikle merhaba geçen 2 ay üst üste kimyasal yaşadım değerler bu şekilde yavaş yükseldi 71 e çıktı sonra düştü adet oldum ve sürekli kimyasaldan sonra rahim temizlediği için gebelik olur diye okudum ara vermeden bu ayda denedik şuan beta 1280 muhtemelen gebelik var diye düşünüyorum cumartesi gideceğim doktora bilgin olsun diye yazdım

Benimde çok yavaş yüksekdi hatta bu sağlıklı gebelik olamaz kesenin içi boş kürtaj ol falan dediler ama şu an gayet sağlıklı çok şükür inşAllah sizinde öyle olur
Merhaba benimde şuan iki günde bir 100 ve 150 arası yükseliyor şuan 1500lerde keseyi gördük ama doktorlar sağlıksız gebelik dedi biraz daha bekleyelim dedi sizin betanız ne kadar yükseliyordu keseyi bebeği ne zaman gördünüz inşallah benimde sizin gibi olur

Merhaba benimde şuan iki günde bir 100 ve 150 arası yükseliyor şuan 1500lerde keseyi gördük ama doktorlar sağlıksız gebelik dedi biraz daha bekleyelim dedi sizin betanız ne kadar yükseliyordu keseyi bebeği ne zaman gördünüz inşallah benimde sizin gibi olur
Betayı tam hatırlamıyorum ama işk betadan 3 4 hafta sonra kesenin içinde göründğ

Benimde çok yavaş yüksekdi hatta bu sağlıklı gebelik olamaz kesenin içi boş kürtaj ol falan dediler ama şu an gayet sağlıklı çok şükür inşAllah sizinde öyle olur
Bana o kadar umut oldun ki şuan.
10 ocak da 94.24
12 ocak da 131.80
Cumartesi yine kan vericem pazartesi belli olucak inşallah güzel bi yukselis görürüz 🤲🏽

Back
X