Beta HCG yetersiz artış gösterdi

Fatma 17

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
16
2
6
Sağlık sorunlarım nedeniyle ilaç kullanacağım için adetimden önce gebelik testi yapıldı ve beta HCG değerim 42 çıktı 2 gün sonra 134 2 gün sonra ise 171 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi bütün moralim bozuldu benim gibi olan var mı ?

Sağlık sorunlarım nedeniyle ilaç kullanacağım için adetimden önce gebelik testi yapıldı ve beta HCG değerim 42 çıktı 2 gün sonra 134 2 gün sonra ise 171 çıktı doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi bütün moralim bozuldu benim gibi olan var mı ?
Takip edilmesi lazım ilk artış güzel ikinci az olmuş evet ya kimyasal gebeliktir ya da artacaktır iki güne tekrar kan verin

Sıkıntı yapma aynısı kardeşimde oldu. Çok şanslısınki olabiliyor sonuçta. Ve doğum yaptı relax ol bence

Geç döllenme olmuş olabilir demişti doktor bana gönlünü ferah tut eminimki artacaktır mübarek günlerin hürmetine rabbim kimseyi umutsuzluğa düşürmesin 🤲🥰

Merhaba değeriniz yükseldimi

Back
X