- 10 Şubat 2023
- 128
- 27
- 28
- 29
- Konu Sahibi denizmelekk
arkadaşlar size de sorayım dedim.
adete 5 gün kala beta HCG 8,12 iyi bir sonuç mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-2 gun gecikme ile yapsaydin testi muhtemelen 80-100 civari bir deger cikacakti. betanin duzenli katlamasi onemli adet zamanini bekleyip 2 gunde bir takip edebilirain betayiarkadaşlar size de sorayım dedim.
aslında erken olduğunu biliyorum adet gecikmesini beklemem lazımdı ama dayanamadım yineİlk değere iyi veya kötü diyemez kimse. Önemli olan iki günde bir iki katı ya da %60 artmış olması. Çünkü ilk değere göre kimse bir yorumda bulunamaz bir şeyide göstermez. İki günde bir kan verin o zaman anlaşılır.
adet gecikmesinden iki gün sonra çıkan 80-100 hamilelik başlangıcı için yani ilk haftalar için iyi bir sonuç olur canım di mi ?1-2 gun gecikme ile yapsaydin testi muhtemelen 80-100 civari bir deger cikacakti. betanin duzenli katlamasi onemli adet zamanini bekleyip 2 gunde bir takip edebilirain betayi
çok teşekkürler canım. benim üçüncü hamileliğim bu sefer bebeğimi kucağıma alacağımı hissediyorum. iyi dileklerde bulunur musun benim için ..İki güne bi baktırın saglıkla artar inşallah şuan hamilelik var hayırlı olsun
dedigim gbi kac ile basladigindan ziyade degerinin 2 kat yukselmesi onemli. 50 ile baslarsin degerin 2 gun snra 100 olur gayet iyi. 100 ile baslarsin iki gun snra 120 olur bu sikinti isteadet gecikmesinden iki gün sonra çıkan 80-100 hamilelik başlangıcı için yani ilk haftalar için iyi bir sonuç olur canım di mi ?
İnşallah saglıkla ilerliyordur madem Allah kucağına almayınasip etsinçok teşekkürler canım. benim üçüncü hamileliğim bu sefer bebeğimi kucağıma alacağımı hissediyorum. iyi dileklerde bulunur musun benim için ..
5 den fazlası pozitif kabul edilir canım daha da 5 gün varmış adetine adet gününü bekle çok umutlanma da çünkü ben de de öyle oldu ama değerim birden düştü kimyasal gebelikmiş inşAllah seninki öyle olmaz canım en sağlıklısı adet gününü beklemen ve beta HCG yenilemen olurarkadaşlar size de sorayım dedim.
Çok teşekkürler canım 4+4 teyim. Şimdide iki güne bir %115 gibi artıyor beta. 1880 oldu5 den fazlası pozitif kabul edilir canım daha da 5 gün varmış adetine adet gününü bekle çok umutlanma da çünkü ben de de öyle oldu ama değerim birden düştü kimyasal gebelikmiş inşAllah seninki öyle olmaz canım en sağlıklısı adet gününü beklemen ve beta HCG yenilemen olur
Bu sefer ili güne bir %115 gibi artıyor beta canım. Daha öncede hiç bu kadar hızlı artmıyordu. Oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum. Sanırım çok faydası oldu.İnşallah saglıkla ilerliyordur madem Allah kucağına almayınasip etsin
MaşAllah Allah kucağına almayı da nasip etsin inşAllahÇok teşekkürler canım 4+4 teyim. Şimdide iki güne bir %115 gibi artıyor beta. 1880 oldu![]()
Merhaba yükseldimi degeriniz hamilelik varmıarkadaşlar size de sorayım dedim.
Maşallah inşallah benimde öyle olur pazartesi günü baktırdım adetime 5 gün vardı 8 cıktıÇok şükür değerim bazen iki günde bir %80 bazen iki günde bir %130 arttı canım. artık Hcg takibi yapmıyorum. 4+6 kese içinde bebek oluşumunu 5+6 da kalp atışını 6+5'te bebeğin büyüdüğünü gördüm. şimdi 7+1 deyiz.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah lütfen daha da dua et bata beş gün var belirti yaşadın mı kasık ağrısı bel ağrısı vsÇok şükür değerim bazen iki günde bir %80 bazen iki günde bir %130 arttı canım. artık Hcg takibi yapmıyorum. 4+6 kese içinde bebek oluşumunu 5+6 da kalp atışını 6+5'te bebeğin büyüdüğünü gördüm. şimdi 7+1 deyiz.