Beta hcg yorumu

heyyoys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
119
23
98
28
19 mayısta 2741di
21 Mayıs ve 23 mayısta kan vermedim
25 mayısta 9344 çıktı sizce nasıl ? 21 mayısta 5000 küsür 23 mayısta 10000 küsür şeklinde mi ilerlemesi gerekiyordu?

Yani öyle olması lazım matematiğe göre ama bu kadar yüksek değerde takip ediliyor mu? Haftanız ileride sanki kese görünür

İşte bilmediğim için sorayım dedim. Kesem gözüktü ama sat 27 Mart ultrasonda gözüken 4-5 haftalık dedi doktor

E kese görünmüş ölçtürmeyin artık, 6. haftada genelde kalp atışı duyuluyor, 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidersiniz

Biraz geç öğrendim ben 2700 küsürken doktorda 9 haftalık değil 4-5 haftalık görünüyor diyince bi bugün gidip baktırayım dedim

Kese göründükten sonra beta artışının bir önemi yok diye biliyorum, benim keseyi gördükten sonra doktor artık baktırmana hiç gerek yok demişti.

Merhabalar ben 3,5 haftalik hamileyim beta hcg 1285 çıktı normal mi

Merhaba, hayırlı olsun yani biraz yüksek gibi ama herkeste değişebiliyor, önemli olan 2 günde bir artışının 2 katına çıkması ne zaman yaptırdınız testi?

İlk öğrendiğimde 70
İki gün sonra 238
İki gün sonra 397
Üç gün sonra 1285 çıktı

He ben ilk öğrendiğiniz değer sandım. Güzel artmış maşallah, 6. haftada giderseniz genelde kese görünüyor o haftada

Çok saolun fakat daha bu hafta doktor bana 3 buçuk haftaliksin dedi. 3,5 haftaya göre bu değer normal mi

Yani bilmiyorum açıkçası sağlıkçı değilim ama önemli olan artış diyorlar hep, benim bir arkadaşımın adetten birkaç gün önce 900 küsurdu değeri maşallah bebeği yaşını geçti. Sizin son adet ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…