Beta hcg yüksek ama kese görünmüyor

Kader hs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
23
28
3
22
Slm kızlar ilk gebeliğim kimyasal gebelik ti düşük yaptım 4 ay ara verdikten sonra bugün hamile olduğumu öğrendim ve beta hcg 3039 cikti ama doktor vajinal muaneyle keseyi goremedi 2 gün sonra tekrar çağırdı sizce bu normal mi yardımıcı olun lütfen

2 gün sonra tekrar gidin. Kese görünebilir. Aslında 6 haftaya kadar da kese görmeyi umuyorlar genelde. Sakın gitmemezlik yapmayın ama.

Korkmayın dış gebelik riskini elemeye çalışıyor doktorlar. Ben yaşadım. Öyle olsa bile tekrar hamile kalabilirsiniz erken teşhiş olursa.

6 haftaydı tam teşhis ettiler. Çünkü belki görünür diye beklediler.

Slm kızlar ilk gebeliğim kimyasal gebelik ti düşük yaptım 4 ay ara verdikten sonra bugün hamile olduğumu öğrendim ve beta hcg 3039 cikti ama doktor vajinal muaneyle keseyi goremedi 2 gün sonra tekrar çağırdı sizce bu normal mi yardımıcı olun lütfen
Canim senin durumunu ben Kasım ayında yaşadım. 5882 değerle bir türlü kese görünmedi vajinal ultrasondan. Sonra değer 9992 oldu görünmedi 14 binlere çıktı görünmedi. Baska bir doktora gittim kesin dış gebelik dedi. Çok üzüldüm, en son burda bir arkadaş perinataloga gitmemi söyledi gittim ve sürpriz 3 kese🐣🐣🐣 sonu güzel bitmese de benim dış gebelik falan değildi. Bazen olabiliyor sende içini ferah tut :)

Canim senin durumunu ben Kasım ayında yaşadım. 5882 değerle bir türlü kese görünmedi vajinal ultrasondan. Sonra değer 9992 oldu görünmedi 14 binlere çıktı görünmedi. Baska bir doktora gittim kesin dış gebelik dedi. Çok üzüldüm, en son burda bir arkadaş perinataloga gitmemi söyledi gittim ve sürpriz 3 kese🐣🐣🐣 sonu güzel bitmese de benim dış gebelik falan değildi. Bazen olabiliyor sende içini ferah tut :)
Senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah umarım benim hikayem de senin gibi mutlu ve sevinçli biter 😘

Olsun en azından doğurganlığımizi kaybetmedik ve tekrar hamile kalabilirsin allah sana diledigin en güzel kapıyı açsın en güzel yollarda yürümeyi nasıp etsin 😘
Ne güzel dua ettiniz 😍 amiiin isteyen herkese nasip etsin rabbim 🌸

Back
X