Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azda olsa yüreğime su serptiniz teşekkür ederim2 gün sonra tekrar gidin. Kese görünebilir. Aslında 6 haftaya kadar da kese görmeyi umuyorlar genelde.
Umarım dediginiz gibidir teşekkür ederimKorkmayın dış gebelik riskini elemeye çalışıyor doktorlar. Ben yaşadım. Öyle olsa bile tekrar hamile kalabilirsiniz erken teşhiş olursa.
Allah sizden razı olsun yüreğimi hafiflettiniz6 haftaydı tam teşhis ettiler. Çünkü belki görünür diye beklediler.
Mutlu haberi alır almaz yazicam allah tüm kadınların yardımcısı olsun sizden de allah razı olsunBurdan yazın sonucunuzu inşallah keseyi görürsünüz.
Canim senin durumunu ben Kasım ayında yaşadım. 5882 değerle bir türlü kese görünmedi vajinal ultrasondan. Sonra değer 9992 oldu görünmedi 14 binlere çıktı görünmedi. Baska bir doktora gittim kesin dış gebelik dedi. Çok üzüldüm, en son burda bir arkadaş perinataloga gitmemi söyledi gittim ve sürpriz 3 keseSlm kızlar ilk gebeliğim kimyasal gebelik ti düşük yaptım 4 ay ara verdikten sonra bugün hamile olduğumu öğrendim ve beta hcg 3039 cikti ama doktor vajinal muaneyle keseyi goremedi 2 gün sonra tekrar çağırdı sizce bu normal mi yardımıcı olun lütfen
Senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah umarım benim hikayem de senin gibi mutlu ve sevinçli biterCanim senin durumunu ben Kasım ayında yaşadım. 5882 değerle bir türlü kese görünmedi vajinal ultrasondan. Sonra değer 9992 oldu görünmedi 14 binlere çıktı görünmedi. Baska bir doktora gittim kesin dış gebelik dedi. Çok üzüldüm, en son burda bir arkadaş perinataloga gitmemi söyledi gittim ve sürpriz 3 kesesonu güzel bitmese de benim dış gebelik falan değildi. Bazen olabiliyor sende içini ferah tut :)
Benim sonu güzel bitmedi canım yeniden deniyorumSenin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah umarım benim hikayem de senin gibi mutlu ve sevinçli biter![]()
Olsun en azından doğurganlığımizi kaybetmedik ve tekrar hamile kalabilirsin allah sana diledigin en güzel kapıyı açsın en güzel yollarda yürümeyi nasıp etsinBenim sonu güzel bitmedi canım yeniden deniyoruminşallah bende yeniden pozitif görürüm :)
Ne güzel dua ettinizOlsun en azından doğurganlığımizi kaybetmedik ve tekrar hamile kalabilirsin allah sana diledigin en güzel kapıyı açsın en güzel yollarda yürümeyi nasıp etsin![]()
Amin içinde de bizlereNe güzel dua ettinizamiiin isteyen herkese nasip etsin rabbim
![]()
Canım bugün gittim doktora ve keseyi gördü allah size de böyle mutlu sevinci yaşamayı nasip etsinBurdan yazın sonucunuzu inşallah keseyi görürsünüz.
Çok sevindimCanım bugün gittim doktora ve keseyi gördü allah size de böyle mutlu sevinci yaşamayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım allah en yakın zamanda sanada nasıp etsinÇok sevindimSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
![]()
Sağol canım benim. Dış gebelikten sonra şükür bir oğlum oldu. Biraz daha büyüsün kısmetse 2. Yi düşünücez. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürlerTeşekkür ederim canım allah en yakın zamanda sanada nasıp etsin![]()
Allah güzel yüreğine bağışlasın canım inşallah bende sağ sağlim kucagima alirimSağol canım benim. Dış gebelikten sonra şükür bir oğlum oldu. Biraz daha büyüsün kısmetse 2. Yi düşünücez. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler![]()