- 30 Nisan 2022
- 15
- 1
- 6
- 25
- Konu Sahibi var bi hayalimiz
-
Karından görünmez zaten canım vajınadan görünür. Benım beta 1700 kusurdu bugun gıttım vajinadan gorebıldı o bile kucuktu
Normal canım ben de 1600 le görememiştim, vajinal da görünmemişti sonradan gördükMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de sormak istedigim bir şey var. Adetim düzensiz oluyorum normalde. ovülasyon testi yaparak öğrendim yumurtlama gunumu 7 nisandı tam değerlendirdik o günü eşimle. 12 gün sonra test yaptım pozitif çıktı ertesingunde kan verdim 233 çıktı. 5 gün sonra tekrar verdim 1553 çıktı betam. 1553 ciktiktan 3 gün sonra doktora gittim karından baktı ama keseyi göremedi sizce normal mi görememesi.
Şuan nasıl bebek? Göründüğünde beta kaçtı ?ne zaman göründüMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de sormak istedigim bir şey var. Adetim düzensiz oluyorum normalde. ovülasyon testi yaparak öğrendim yumurtlama gunumu 7 nisandı tam değerlendirdik o günü eşimle. 12 gün sonra test yaptım pozitif çıktı ertesingunde kan verdim 233 çıktı. 5 gün sonra tekrar verdim 1553 çıktı betam. 1553 ciktiktan 3 gün sonra doktora gittim karından baktı ama keseyi göremedi sizce normal mi görememesi.
cuma günü gidicem doktora nasip olursaŞuan nasıl bebek? Göründüğünde beta kaçtı ?ne zaman göründü
Şuan nasıl bebek? Göründüğünde beta kaçtı ?ne zaman gorunduMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de sormak istedigim bir şey var. Adetim düzensiz oluyorum normalde. ovülasyon testi yaparak öğrendim yumurtlama gunumu 7 nisandı tam değerlendirdik o günü eşimle. 12 gün sonra test yaptım pozitif çıktı ertesingunde kan verdim 233 çıktı. 5 gün sonra tekrar verdim 1553 çıktı betam. 1553 ciktiktan 3 gün sonra doktora gittim karından baktı ama keseyi göremedi sizce normal mi görememesi.
Gidince bana haber verir misin?cuma günü gidicem doktora nasip olursa
haber ederimŞuan nasıl bebek? Göründüğünde beta kaçtı ?ne zaman gorundu
Gidince bana haber verir misin?
Vajinadan da baktı görünmedi ve şu an adet ağrım var normal mi sizcenormal cnm karın dan baktılarsa gözükmüyo bta 5000 üstünde olmayınca gözükmüyormuş
Vajinadan da baktı görünmedi ve şu an adet ağrım var normal mi si
benim kasık agrım oluyodu ara ara gelip geçiyo 3 gündürde bel agrim var az kaldi cuma gidecem inş kese gözükürVajinadan da baktı görünmedi ve şu an adet ağrım var normal mi sizce
ne yaptım adetim oldumu agrın geçtimi yoksaVajinadan da baktı görünmedi ve şu an adet ağrım var normal mi sizce
ögleden sonra gidicem bugun 2 de randevum inş gözükür keseŞuan nasıl bebek? Göründüğünde beta kaçtı ?ne zaman gorundu
Gidince bana haber verir misin?
Gittim karından baktı kese gözüktü cnmögleden sonra gidicem bugun 2 de randevum inş gözükür kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?