Beta Hcg yüksek ama kese yok

andakal1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2022
34
9
16
29
Hanımlar merhaba, ben Regli oldum üzerinden 13 gün geçti. Çok mide bulantım vardı, test yaptırdım pozitif çıktı kan verdim 1250 çıktı ama kese görünmüyor hiçbir şey görünmüyor dedi. Dış gebelik olabilir ama öyle bir oluşum gözükmüyor dediler takip edilecek. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?

Nerden muayene etti. Karından görünmez zaten bide moral bozma hemen bazı kişilerin geç göründüğü oluyor. Olmazsa başka doktora gidersin. Her olumsuzlukta yıkılmak yok

Nerden muayene etti. Karından görünmez zaten bide moral bozma hemen bazı kişilerin geç göründüğü oluyor. Olmazsa başka doktora gidersin. Her olumsuzlukta yıkılmak yok
Hem karından hem alttan muayene etti
Karından renkli ultrasonla da bakıldı. Ama ne kese ne başka bir şey görülmüyor

Yüksek değil ki bu. 3000 olunca kese ancak görünür. Doktor demiştir zaten şu gün gel bakalım diye.

Hem karından hem alttan muayene etti
Karından renkli ultrasonla da bakıldı. Ama ne kese ne başka bir şey görülmüyor
Sabırla bekleyin yarin yada ctsi başka doktora gidebilirsiniz. Dediğim gibi betaya göre geç gorunenler olabiliyor. Bizim grupta bi kaç kişiye doktor bebek yok kürtaj dedi ama başka doktora gittiklerinde sağlıklı bi şekilde ilerlediğini öğrendiler.

İnşaAllah
inşaAllah ama ikinci doktora gideceğim olmazsa kan için de birkaç gün bekleyeceğim inşaAllah güzel sonuçlar alırız

Doktor dış gebelik olabilir dedi Regli olduğum için bekleyeceğiz dedi
Bu değerde keseyi görmek mümkün değil. İki gün sonra tekrar kan verin. Değer artışı en az yüzde altmış olmalı. Ona göre tekrar doktora gidersiniz. 1500 ve üstü değerde vajinal, 3000 ve üstü değerde çok kilonuz yoksa karından ultrasonla görülür.
Her şey gönlünüzce olsun.

Bnda baksn

Eklentiler

• 202310170855270003OB.webp
    28 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar ne oldu gözüktü mü acaba kese benimde değerim 1680 çıktı ama gözükmedi

Merhabalar ne oldu gözüktü mü acaba kese benimde değerim 1680 çıktı ama gözükmedi
Maalesef dış gebelikle sonuçlandı ama size tavsiyem bu süreçte o kadar araştırdım ki herkesin hikayesi / süreci çok ayrı . Çok araştırıp her hikayeye kendinizi koymayın bu çok zor oluyor. Sabredin 4 gün sonra herşey netleşir zaten en geç. Hayırlı haberler alırsınız inşallah.

Çok haklısınız inşallah teşekkür ederim ilk gittiğim doktor değerim 120 olmasına rağmen (kese gözükmesi mümkün değil) kese gözükmüyor kemoterapi ilaci verelim dış gebelik bu dedi şimdiki doktorum da kontrol altına aldı değerlerim artıyor ama tam %100 artmıyor %70de vs kalıyor en son dediğim gibi 1680 değerle kese gözükmedi bende dış gebelikten korkuyorum hayırlısı olsun inşallah. İlaçla mı sonlandırdilar sizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…