Beta Hcg yüksekliği boş gebelik?

Merhaba hanımlar 2 yıl önce bozulmuş gebelik yaşadım ondan sora gebelik oluşsun diye uğraşıyoruz olmuyor geçen ay aşılama yaptık tutmadı.
Bu ay tüp bebek yada aşılama arasında kararsızken adetten iki gün önce kan testi verdim beta hcg 122 çıktı. 4 gün sora tekrar verdim yani dün 1074 çıktı yani adet 2 gün geciktiyinde bu sonuç çıkmış oldu. Çok yüksek değil mi artış oranı falan korktum açıkcası.
Daha önce boş gebelik yaşadığım için endişeleniyorum.
Keseyi görmeye nezaman gitmeliyim ?
Erken gidip korku yaşamak istemiyorum bir yandan da meraklı heyecanlı ve stresliyim.
Benim de betam çok hızlı artmıştı 3 4 katı doktor sağlıklı gebelik işareti demişti benim de düşüğüm vardı ben de aşırı derecede korkmuştum. Şu an 20 haftalık hamileyim çok şükür

merhaba öncelikle hayırlısı olsun. .aslında vajinal olarak şuan iyi bir ultrason cihazıyla keseniz görülebilir.. üstten görünmesi içinde değerinizin 3000i geçmesi lazım

ilk başta hızlı yükseliyor zaten. iki günde bir iki kat artması normal ve güzeldir. içini ferah tut. keseyi 4 güne görürsün üstten. hayırlı olsun

Benim de betam çok hızlı artmıştı 3 4 katı doktor sağlıklı gebelik işareti demişti benim de düşüğüm vardı ben de aşırı derecede korkmuştum. Şu an 20 haftalık hamileyim çok şükür
Çok şükür rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X