Beta hcg yüksekliği ikiz gebelik mi kızlar?

Mobilperi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
125
119
103
31
Adetim 3 gün gecikmiş kan verdim beta hcg 358 cuma günü daha sonra pazartesi günü yani iki gün sonra 1360 çıktı ikiz gebelik olabilir mi acaba bilen arkadaşlar varmı

Bana normal geldi canım.
İlk gebeliğim ikizdi. Kaybettim tabi
İlk değerim 221 civarı idi 2 gün sonra baktırdığımda yanılmıyorsam 700leri geçmişti 2 gün sonra bir daha baktırdığımda 2000lerdeydi
kese görmeye gittiğimde 2 tane gördük

Bana normal geldi canım.
İlk gebeliğim ikizdi. Kaybettim tabi
İlk değerim 221 civarı idi 2 gün sonra baktırdığımda yanılmıyorsam 700leri geçmişti 2 gün sonra bir daha baktırdığımda 2000lerdeydi
kese görmeye gittiğimde 2 tane gördük
Bizde tel kese göründü ama doktor dedi ki eğer ikiz ise ilerleyen zamanlarda görünür ikinci kese dedi

Bu işler beta ile belli olmuyor bıldıgım kadarıyla cunku ben adetim gecmeden bı hafta once ogrendım Betam 1445.6 idi ki benim annem ikiz düşürmüş birde kızkardesım ikiz bebişleri var ve eşim ikiz teyzeye sahip 🤭🤭 yanı bu kadar genetıgın içinde bıle su an ikiz oldugumu soylemedı Drum bende oldugunu düşünmüyorum. Hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli olsun inşallah tek ıstegım bu. Herkese gore değişiyor ansızın ıkızde cıkabılir lakın keseden bellı oluyor cogu gebelık. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bu işler beta ile belli olmuyor bıldıgım kadarıyla cunku ben adetim gecmeden bı hafta once ogrendım Betam 1445.6 idi ki benim annem ikiz düşürmüş birde kızkardesım ikiz bebişleri var ve eşim ikiz teyzeye sahip 🤭🤭 yanı bu kadar genetıgın içinde bıle su an ikiz oldugumu soylemedı Drum bende oldugunu düşünmüyorum. Hayırlısı olsun saglıklı sıhhatli olsun inşallah tek ıstegım bu. Herkese gore değişiyor ansızın ıkızde cıkabılir lakın keseden bellı oluyor cogu gebelık. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Evet cnm çok hakılısım benimde annem tarafında var ikiz ondan acaba mı dedim ben de birde bir bucuk yıl sonra gelen hamilelik o yüzden heyecanlıym baya ama tek de olsa önemli olan sağlıklı olması tabiiki☺️❤️

Back
X