Beta hcg yuksekliği

Selinnn123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
4
0
1
30
Selamun aleyküm öncelikle
Test yaptim pozitif cikti. Kan tahlili yaptim beta hcg 150bin cikti son adet tarihim 21 ocak yani sata göre 6 haftalik sizce cok yüksek degilmi hcg

2,3 betam çıktı 2 gun var adetime betamin yükselme sansi varmi

Test yaptim pozitif cikti. Kan tahlili yaptim beta hcg 150bin cikti son adet tarihim 21 ocak yani sata göre 6 haftalik sizce cok yüksek degilmi hcg
Aleyküm selam benimde sat 27 ocak beta persembe günü 2058 çıktı bende acaba düşük mü diye şüpheye düştüm..6+3 haftalık suan yarın gideceğim hastaneye inşallah hersey yolundadır,normaldir hepimiz için

Gayet normal haftasına göre benimde aynı sonuç çıkmış gayet normal yüksek olması ne alaka onu anlamadim yüksek olmasını ne için sordunuz ikiz filan mı diye

Bugün hastaneye gittim 6+3 oldugumu ogrendim kalp atisinida duydum hicbir sikinti yok ama kime baksam dusuk benden betasi bugün ki beta 838bin cikti anlamadim grevdeydi doktorlar soramadim sen naptin doktora gidebildinmi

Gayet normal haftasına göre benimde aynı sonuç çıkmış gayet normal yüksek olması ne alaka onu anlamadim yüksek olmasını ne için sordunuz ikiz filan mı diye
Ikiz degilde yani kime baksam 1000 2000 arasi benimki cok yuksek acaba bende mi sikinti var anlamadim doktorlar grevdeydi 6+3 oldugumu ogrendim 838bin cikti bugün ki beta

Ikiz degilde yani kime baksam 1000 2000 arasi benimki cok yuksek acaba bende mi sikinti var anlamadim doktorlar grevdeydi 6+3 oldugumu ogrendim 838bin cikti bugün ki beta
Ultrason da görmek lazım beta ile alakalı değil ikizin ucuzun filan

Olabilir böyle değer bı ultrason da görmek gerekir dedim gibi belki daha haftası ilerde cikcak belli değil

21 ocağa göre beta hcg gayet normal. Benim son adetim 20 şubat ama cuma günü yaptırdığım beta hcg 13,31 çıktı. Benimki de çok çok düşük. Allah hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…