Beta hcg yükseliş normal mi

Sevdacicegi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
56
20
88
28
Merhaba perşembe günü şüphelendiğim için beta hcg için kan verdim 22,17 çıktı.
Cumartesi yani bugün tekrar kan verdim 75,43 çıktı.
Değerim normal mi?
Regl tarihime daha 13 gün var erken öğrendim

2 günde 2 katı artması gerekiyor bence artışınız çok güzel hayırlı olsun

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ayrıca sanırım erken yumurtlama olmuş yoksa kanda çok zor çıkardı. Değerlerinizde regl günü yaklaştıkça ikişer kat olarak daha hızlı atacaktır tekrardan tebrik ederim.

Teşekkürler rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım Regl geçikmişti o zaman ama değerlerim çok yavaş artıyordu.
Ama bu defa daha 13 gün varken bu artış beni sevindirdi umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim

Dilerim ki bu sefer herşey güzel olur ilk hamileliğim pat diye ilk ay oldu ama hamilelik yaşayamadım. Şöyleki aşermedim bile. Bide ailevi sıkıntı malesef çoktu kızıma bu dünya da bi ortak olsun dedim altı yedi aydır deniyoruz ama olmuyor. Strese giriyorum. Bu site de çok geziyorum bende dedim ki mutlu olanlarla mutlu olayım Size tek tavsiyem lütfen korkmayın ve bu güzel durumun tadını çıkarınn

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın dua edeceğim sizin için..
Mfk yöntemini denediniz mi?çoğu kişi öylelikle hamile kalıyor..
İnanın sizi anlayabiliyorum, 2 senedir çocuk istiyoruz bir kere düşük yaptım hayatım yıkıldı 6 aydır anca toparlandık..şimdi bir daha böyle bişey olucak diye korkuyorum ister istemez

Çok teşekkür ederim. Duydum ama denemedim. Bu ay çörek otu denedim bide doktor bi ilaç yazdı troit bi tık yüksek simdi bide dahiliyeye gideceğim inşallah hayırlısı olur. Bu ay gün aşırı denedik ama kendimi odaklamamaya çalışıyorum. Yoksa insan üzülüyor

Dedikleri doğru aslında beklemediğin an oluyor.. kafanızı başka şeylerle oyalayın stresten uzak güzel bir hayatınız olsun.. güzel müjdeli haberlerinizi duyalım

Merhaba ben bir yıldır çocuk istiyorum ilk ay düşük yaptım ve hala hamile kalamadım mfk yöntemi nedir

Merhaba ben bir yıldır çocuk istiyorum ilk ay düşük yaptım ve hala hamile kalamadım mfk yöntemi nedir
Merhaba, ben mfk gebesi değilim ama öyle hamile kalan çok insan var,bu sitede mfk ile ilgili konular var bakabilirsiniz, doktor mfk instgramdan YouTube’dan videolarına ulaşabilirsiniz belli gün aralığında ilişki sayesinde hamile kalan çok kişi var umarım Rabbim kucağınızı boş bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…