Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseyi ne zaman gormustunuz acabaGayet güzel yükselmiş hayırlı olsun sorun olan az yükselmesi benim de 68 400 şeklinde ilerlemişti. Sağlıkla gelsin![]()
Ben 4000 beta da girmiştim o zaman görmüştüm ama daha erken vajinal görünebilir canımKeseyi ne zaman gormustunuz acaba
Amin![]()
Gayet güzel görünüyor hayırlı olsunKizlar 4 gün önce beta 125 ti bugün 1036 ya yükselmiş doktor rahim kalinlasmis dedi sizce yükseliş normal mi
Vajinalden biraz korkuyorum ya sonrasında kanama yasayanlar oluyormus beni 1 hafta sonra çağırdı bebeği görmek içinBen 4000 beta da girmiştim o zaman görmüştüm ama daha erken vajinal görünebilir canım
TeşekkürlerGayet güzel görünüyor hayırlı olsun
Nasıl istiyorsanız öyle yapın aslında korkulacak bişey değil ama tedirginliğinizi anlıyorum. 1 hafta sonra görülür zaten karındanVajinalden biraz korkuyorum ya sonrasında kanama yasayanlar oluyormus beni 1 hafta sonra çağırdı bebeği görmek için
Maşallah çok çok güzel artmış. 1 hafta sonra muayeneye giderseniz bebeği de kalp atışını da görürsünüz. Hayırlı olsunKizlar 4 gün önce beta 125 ti bugün 1036 ya yükselmiş doktor rahim kalinlasmis dedi sizce yükseliş normal mi
Teşekkür ederimMaşallah çok çok güzel artmış. 1 hafta sonra muayeneye giderseniz bebeği de kalp atışını da görürsünüz. Hayırlı olsun![]()
Bat tarihiniz nedir acaba?Kizlar 4 gün önce beta 125 ti bugün 1036 ya yükselmiş doktor rahim kalinlasmis dedi sizce yükseliş normal mi
Hamile olmasaydım bugün regl tarihim canımBat tarihiniz nedir acaba?
Benimde dün 130du betam regl tarihim yarın sizin maşallah çok hızlı yükselmişHamile olmasaydım bugün regl tarihim canım
Geçen ay adet bitiminden sonra hamile kaldım sanırım erken yumurtlamis olabilirim ben adetimden 6 gün önce öğrendim ertesi günü beta 125 geldi ama sizin sonucunuz da güzel yukselisi takı petmek gerekiyorBenimde dün 130du betam regl tarihim yarın sizin maşallah çok hızlı yükselmiş
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız peki ne sıklıkla kan testi yaptırdınız acaba iki kez mi yalnızcaGeçen ay adet bitiminden sonra hamile kaldım sanırım erken yumurtlamis olabilirim ben adetimden 6 gün önce öğrendim ertesi günü beta 125 geldi ama sizin sonucunuz da güzel yukselisi takı petmek gerekiyor
Amin inşallah canım. İlkini sağlık ocağında ikincisini kadın doğum polikliniğine giderek yaptırdım doktorum hastalarima çok şık beta takibi yaptırmıyorum demişti benim sonucunun 500 un ustunde olması gerektiğini söyledi çok şükür 1036 geldi. 1 hafta sonra bebeği görürüz dedi tekrar istemediTeşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız peki ne sıklıkla kan testi yaptırdınız acaba iki kez mi yalnızca
Hayırlı olsun Allah sağ salim elinize kavuştursun gayet sağlıklı görünüyor.Kizlar 4 gün önce beta 125 ti bugün 1036 ya yükselmiş doktor rahim kalinlasmis dedi sizce yükseliş normal mi
Teşekkür rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun Allah sağ salim elinize kavuştursun gayet sağlıklı görünüyor.
Amin inşallahTeşekkür rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Canım 1500 de karından ultrason üle kese görünüyorKeseyi ne zaman gormustunuz acaba
Amin![]()