• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG yükselişi

Sazaks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
77
Puanlar
88
Kızlar 31.05 de ilk betam 46 çıkmıştır 05.06 da 222 çıktı bugün tekrar kan verdim 222 çıktı doktorun biri kimyasal diğeri dış gebelik ihtimalinden bahsetti daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Süreç nasıl ilerler ?

Kimyasal gibi gorundu bana. Dis gebelikte kese buyuyor beta duzensiz de olsa artiyor. Muhtemelen vucut kanamayla atar kimyasali.

Kızlar 31.05 de ilk betam 46 çıkmıştır 05.06 da 222 çıktı bugün tekrar kan verdim 222 çıktı doktorun biri kimyasal diğeri dış gebelik ihtimalinden bahsetti daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu ? Süreç nasıl ilerler ?
Aynı yerde mi vermiştiniz kanları?

ilk ikisi aynı yerde sonraki başka yerde

Kesinlikle aynı yerde gidip tekrar beta verin, farklı yerlerde ref aralığı değişebiliyor. En azından içinizde şüphe kalmasın.
2 katına çıkması lazım 400 lü değerler o kadar fark etmez dediler sordum bu ihtimali

2 katına çıkması lazım 400 lü değerler o kadar fark etmez dediler sordum bu ihtimali
O halde aynı yerde beta takibine devam edin, sonraki sonuca göre bir kadın doğum uzmanına görünüp kimyasal mı dış gebelik mi öğrenebilirsiniz.🫤 🙏

Merhaba durumunuz ne oldu ? Benimfr benzer şekildr

Back
X