Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenmenin beta artışı ile alakası yok canım yumurtlama geç olduğu için son adet tarihi ile usg ölçüleri uyuşmaz o geç döllenme oluyor. Kimyasal yada dış gebelik olabilir geçmiş olsunKızlar lütfwn başına gelen varsa yazsınnn
MerhabaBeta hcg ilk kandan 15 1 hafta sonra 130.21 3 gün sonra ise 130.80 3 gün önce dış gebelik yok dendi peki geç döllenme ya da hormonal olabilir mi![]()
Aynı yerde verdim 3 gün sonra tekrar betam 130 çıktı doktor çarşamba bidaha görelim kanı dedi ona göre kürtaj yaparız dedi yükselir mi acaba korkuyorum geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım kan vermeden önce 2 saatte kanama yaşadım yani 4 gün önce şuan kahve lekelenmelerim var ama ağrım hiç yok önceki ay çok fazla ağrım vardı ve bi hafta adet gördümMerhaba
Kanı aynı yerde mi verdiniz ? Birde bir hafta sonra verdiniz 130 çıktı sonra onun üzerinden 3 gün gecikince de mi 130 çıktı ? Orayı tam anlayamadım
Dış gebelik zaten bu beta değeriyle belli olmaz . Betanın belli bir düzeye gelip ultrasonda kesenin varlığına göre karar verilebilir. Eğer kese belli bi zaman geçtikten sonra görünmüyorsa dış gebelik şüphesi oluşabilir tabi bunu beta değeri de destekler.
Birde 3 gün önce alttan muayene de dış gebelik uok dendiAynı yerde verdim 3 gün sonra tekrar betam 130 çıktı doktor çarşamba bidaha görelim kanı dedi ona göre kürtaj yaparız dedi yükselir mi acaba korkuyorum geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım kan vermeden önce 2 saatte kanama yaşadım yani 4 gün önce şuan kahve lekelenmelerim var ama ağrım hiç yok önceki ay çok fazla ağrım vardı ve bi hafta adet gördüm
Canım benim inşallah yükselir ama şu an için ya kimyasal ya dış gebelik gibi duruyor. Dış gebelikte benim bildiğim kese olusmuyor ve bebek tüplerde olmuş oluyor ama onu görmek için betanın 1500 lere gelmesi gerekiyor 130 betayla doktor nasıl dış gebelik değil dedi onu tam anlamadım. Belki de ben yanlış biliyorumdur.Aynı yerde verdim 3 gün sonra tekrar betam 130 çıktı doktor çarşamba bidaha görelim kanı dedi ona göre kürtaj yaparız dedi yükselir mi acaba korkuyorum geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım kan vermeden önce 2 saatte kanama yaşadım yani 4 gün önce şuan kahve lekelenmelerim var ama ağrım hiç yok önceki ay çok fazla ağrım vardı ve bi hafta adet gördüm
Çok teşekkür ederimCanım benim inşallah yükselir ama şu an için ya kimyasal ya dış gebelik gibi duruyor. Dış gebelikte benim bildiğim kese olusmuyor ve bebek tüplerde olmuş oluyor ama onu görmek için betanın 1500 lere gelmesi gerekiyor 130 betayla doktor nasıl dış gebelik değil dedi onu tam anlamadım. Belki de ben yanlış biliyorumdur.
İnşallah güzel haberler alırsın . Ağrı olmaması güzel bi şey dış gebelik ağrı yapıyor diyorlar çünkü . Kesin olan bu son gideceğin randevuda belli olur
Valla guzum o kadar çok şey okuyoruz görüyoruz ki burda yani sen bana bu betayla hamile değilmişim desen misal ben artık şaşırmıcam, o yüzden sen kontrolünü aksatma beta değerini kontrol etmeye devam et bence.Çok teşekkür ederimçok sağol beni yükselir hormonal de olabilir etkilemiş olabilir diyorlar bilemedim
![]()
İnşallah çok teşekkür ederimValla guzum o kadar çok şey okuyoruz görüyoruz ki burda yani sen bana bu betayla hamile değilmişim desen misal ben artık şaşırmıcam, o yüzden sen kontrolünü aksatma beta değerini kontrol etmeye devam et bence.
İnşallah sağlıklı olsun bebeğin![]()