- 17 Ocak 2018
- 884
- 432
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yüreğim ağzımda uyuyamıyorum bile sabah 5 de stresten kalktım inşallah dediğin gibidirIkinci çizgi var mı? Var. Koyulaşması gerekmez. O koyuluk ovülosyonda çıkar, o zaman tam da yumurtlama zamanın olur. Hamilesin işte. Tebrikler.
Hcg değeriniz neydi acaba? Bilmiyorum niye böyleyim korkuyorum sanırım kötü sonuçlanacak diyeBnm adetim iki gün geçmesine rağmen silik çıkmıştı .normaldir Yani merak etme kötü düşünme ve mutluluğunun tadını çıkar![]()
İlk gittiğimde 268 di iki gün sonra 1248 olmustu .ama herkesin betası farklı oluyor sakın kimseyle kıyaslama .Hcg değeriniz neydi acaba? Bilmiyorum niye böyleyim korkuyorum sanırım kötü sonuçlanacak diye
Ama çok fark var aramızdaİlk gittiğimde 268 di iki gün sonra 1248 olmustu .ama herkesin betası farklı oluyor sakın kimseyle kıyaslama .
Bakalım onuda yarın öğreneceğimOna takılma iki günde iki katı artması önemli
Gecikmenin 9. Gününde silik çizgi çıktı beta 128 di bence hamilesinBen adetime 2/3 gün kala kan verdim beta 28 çıktı ve o zaman yaptığım idrar testide silik çıkmıştı üç gün geçti şuan adet olmam gereken gün hala silik sayılır ikinci çizgi koyulaşmadı sizce hamilelikle ilgili bir sorun mu var gerçi adet olmadım leke akıntı vs yok
Yani gecikse bile normal yani Allah senden razı olsunGecikmenin 9. Gününde silik çizgi çıktı beta 128 di bence hamilesin
Senin yine silik çıkıyor ben kan testine gidicegim gün hiç çıkmamıştı kan testinde 92,26 çıktı kesinleştiği halde 2 gün sonra yine yaptım belli belirsiz çıktıValla yüreğim ağzımda uyuyamıyorum bile sabah 5 de stresten kalktım inşallah dediğin gibidir
Canım sonuç ne :)Yani gecikse bile normal yani Allah senden razı olsun![]()
Baktınız mı tekrar? Kaç çıktı? Benim de durumum aynı sizin gibi, zaman geçmesini bekliyorum.Ben adetime 2/3 gün kala kan verdim beta 28 çıktı ve o zaman yaptığım idrar testide silik çıkmıştı üç gün geçti şuan adet olmam gereken gün hala silik sayılır ikinci çizgi koyulaşmadı sizce hamilelikle ilgili bir sorun mu var gerçi adet olmadım leke akıntı vs yok
Baktırdın üç günde beş katına çıkmıştı doktor herşey normal dediBaktınız mı tekrar? Kaç çıktı? Benim de durumum aynı sizin gibi, zaman geçmesini bekliyorum.
Yükselmiş şimdi başka şeye kafa yoruyorum acaba ne zaman kalp atışını duyarımCanım sonuç ne :)
Ben yurtdışında yaşıyorum burda 8. haftadan önce kalp atışı dinletmiyorlar ama türkiyede 6-7 hafta gibi duyuluyorYükselmiş şimdi başka şeye kafa yoruyorum acaba ne zaman kalp atışını duyarım![]()