Beta hcg yükselmemiş olabilir mi ?

LenaBoz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
884
432
103
Ben adetime 2/3 gün kala kan verdim beta 28 çıktı ve o zaman yaptığım idrar testide silik çıkmıştı üç gün geçti şuan adet olmam gereken gün hala silik sayılır ikinci çizgi koyulaşmadı sizce hamilelikle ilgili bir sorun mu var gerçi adet olmadım leke akıntı vs yok

Ikinci çizgi var mı? Var. Koyulaşması gerekmez. O koyuluk ovülosyonda çıkar, o zaman tam da yumurtlama zamanın olur. Hamilesin işte. Tebrikler.

Ikinci çizgi var mı? Var. Koyulaşması gerekmez. O koyuluk ovülosyonda çıkar, o zaman tam da yumurtlama zamanın olur. Hamilesin işte. Tebrikler.
Valla yüreğim ağzımda uyuyamıyorum bile sabah 5 de stresten kalktım inşallah dediğin gibidir

Bnm adetim iki gün geçmesine rağmen silik çıkmıştı .normaldir Yani merak etme kötü düşünme ve mutluluğunun tadını çıkar 🤗🥰

Bnm adetim iki gün geçmesine rağmen silik çıkmıştı .normaldir Yani merak etme kötü düşünme ve mutluluğunun tadını çıkar 🤗🥰
Hcg değeriniz neydi acaba? Bilmiyorum niye böyleyim korkuyorum sanırım kötü sonuçlanacak diye

Hcg değeriniz neydi acaba? Bilmiyorum niye böyleyim korkuyorum sanırım kötü sonuçlanacak diye
İlk gittiğimde 268 di iki gün sonra 1248 olmustu .ama herkesin betası farklı oluyor sakın kimseyle kıyaslama .

Ben adetime 2/3 gün kala kan verdim beta 28 çıktı ve o zaman yaptığım idrar testide silik çıkmıştı üç gün geçti şuan adet olmam gereken gün hala silik sayılır ikinci çizgi koyulaşmadı sizce hamilelikle ilgili bir sorun mu var gerçi adet olmadım leke akıntı vs yok
Gecikmenin 9. Gününde silik çizgi çıktı beta 128 di bence hamilesin

Valla yüreğim ağzımda uyuyamıyorum bile sabah 5 de stresten kalktım inşallah dediğin gibidir
Senin yine silik çıkıyor ben kan testine gidicegim gün hiç çıkmamıştı kan testinde 92,26 çıktı kesinleştiği halde 2 gün sonra yine yaptım belli belirsiz çıktı

Çizgiye takılma canım. Önemli olan; betahcg degerib iki günde en az iki katına çıkıyorsa sorun yoktur.
Pztesi 25
Çarşamba 50
Cuma 100
Pazar 200
Sali 400
Bu verdiğim örnek sadece değerler artar yada azalabilir. Ama aşağı yukarı böyle olması gerekir

Baktınız mı tekrar? Kaç çıktı? Benim de durumum aynı sizin gibi, zaman geçmesini bekliyorum.

Back
X